Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 17/2016

Τουρνουά ακαδημιών “Ayia Napa Youth Soccer Festival 2016”

Η Cytavision μεταδίδει τους τελικούς αγώνες και την τελετή λήξης

Το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που γίνεται στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου και η Cytavision θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τους έξι τελικούς αγώνες σε παράλληλη σύνδεση, καθώς και την τελετή λήξης στις 27 Απριλίου. Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν από τις τρεις το απόγευμα στο κανάλι Cytavision Sports 5.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που φιλοξενήθηκε στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta την Τρίτη 12 Απριλίου, ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κος Ανδρέας Μαραγκός ανέφερε ότι, «με τη συμμετοχή τους στις ακαδημίες, τα παιδιά δεν αποκτούν μόνο τεχνικές δεξιότητες, αλλά, κυρίως, αναπτύσσουν χαρακτήρα, μέσα από την ομαδικότητα, το κτίσιμο σχέσεων και τον υγιή ανταγωνισμό. Με αυτά τα δεδομένα, η Cyta δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει το συγκεκριμένο τουρνουά, που αγκαλιάζει όλες τις ακαδημίες της Κύπρου».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Cytavision κος Λευτέρης Χρίστου, είπε ότι «μέσα από τη μετάδοση των τελικών αγώνων και της τελετής λήξης του τουρνουά, η Cytavision θα δώσει την ευκαιρία, αφ’ ενός στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους και αφ’ ετέρου στους φίλαθλους συνδρομητές της Cytavision να διαπιστώσουν ότι το κυπριακό ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο παρόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.»

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

18 Απριλίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy