Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 72/2015

Cyta Santa Run 3, η πιο χαρούμενη γιορτή προσφοράς των Χριστουγέννων

Παρέα με τους Σταβέντο και τους Παπιγιόν
τρέχουμε, τραγουδάμε και προσφέρουμε για το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής,
στις 11 Δεκεμβρίου

Σταθερή στο μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού», η Cyta ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Cytashop Έγκωμης, στη Λευκωσία τη διοργάνωση του Cyta Santa Run 3. Αυτή τη φορά η Cyta συνεργάζεται με τον Δήμο Έγκωμης και οι Άγιοι Βασίληδες θα ξεκινήσουν την πορεία τους από το Cytashop Έγκωμης, στην οδό 28ης Οκτωβρίου και θα τερματίσουν στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου και έχει και πάλι ως στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής και συγκεκριμένα του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών.

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης έγινε στην παρουσία του Μιχάλη Κουϊνέλη του Συγκροτήματος Σταβέντο και των Παπιγιόν. Τους δημοσιογράφους καλωσόρισαν ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως και ο Δήμαρχος Έγκωμης κ Ζαχαρίας Κυριάκου.

Στο Cyta Santa Run 3 μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλει στην πρωτοβουλία για στήριξη του σημαντικού αυτού σκοπού. Οι Άγιοι Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στις 5:30 το απόγευμα έξω από το Cytashop Έγκωμης και θα περπατήσουν κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση το Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία. Στο στάδιο τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέα θα περιμένει, στις 7:30, μια μεγάλη συναυλία με τους Σταβέντο και Παπιγιόν.

Το κοινό μπορεί, είτε να προμηθευτεί από το Cytashop Έγκωμης στολή Άη Βασίλη στην τιμή των €20 και να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια (η τιμή περιλαμβάνει και εισιτήριο εισόδου για τη συναυλία), είτε να φορέσει τη δική του στολή και να λάβει μέρος μόνο στην πορεία, είτε αν επιθυμεί να παρακολουθήσει μόνο τη συναυλία και να εξασφαλίσει εισιτήριο στην τιμή των €7. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα και από την πώληση των στολών και των εισιτηρίων για τη συναυλία θα δοθούν για ενίσχυση του Κέντρου και συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών. Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση, καθώς και για τον τρόπο εξασφάλισης εισιτηρίων βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy/CytaSantaRun

Με την ευκαιρία, η Cyta ευχαριστεί τον Δήμο Έγκωμης και ειδικά τον Δήμαρχο κ Ζαχαρία Κυριάκου για τη συνεργασία, τον ΚΟΑ για την παραχώρηση του χώρου, την τροχαία Αστυνομίας για τη διασφάλιση της ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, την Τηλεόραση Sigma και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που στηρίζουν το φιλανθρωπικό αυτό σκοπό με δυναμική προβολή της προσπάθειας.

Ευχαριστεί, επίσης, όλο τον κόσμο που στηρίζει κάθε χρόνο την πρωτοβουλία της και συμμερίζεται την πεποίθησή της πως "Η Επικοινωνία Είναι Δικαίωμα Κάθε Παιδιού".

Λίγα λόγια για το σκοπό: Το Πρόγραμμα Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών προσφέρεται από το 2004 δωρεάν σε όλα τα νεογνά, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των οικογενειών, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Στόχος του Προγράμματος είναι η έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση της βαρηκοΐας, ούτως ώστε, με την έγκαιρη παρέμβαση, να μεγιστοποιούνται οι δυνατότητες απόκτησης της ικανότητας επικοινωνίας και να εξασφαλίζεται η ομαλή ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών. Οι εξετάσεις γίνονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και καλύπτουν όλα τα νεογνά που γεννιούνται είτε στα κρατικά, είτε στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Η Cyta στηρίζει το Πρόγραμμα από την έναρξή του.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

19 Νοεμβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy

   
   
Feedback