Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 70/2015

Cytanet
Μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες από 1η Δεκεμβρίου, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση

Η Cyta ανακοινώνει σημαντικές αναβαθμίσεις στα ευρυζωνικά προϊόντα της Cytanet και, παράλληλα, τη διάθεση νέων προϊόντων σε πιο ψηλές ταχύτητες, τόσο για τα προϊόντα Internet Home για το σπίτι, όσο και για τα προϊόντα Internet Office για την επιχείρηση.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2015  τα προϊόντα της Cytanet θα αναβαθμιστούν αυτόματα, με αποτέλεσμα οι πελάτες να απολαμβάνουν μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες, χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Η αναβάθμιση αφορά όλα τα ευρυζωνικά  προϊόντα Internet, DSL Access, και IP-VPN, μέσω DSL Access.

Η αναβάθμιση στοχεύει στο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία στη χρήση του διαδικτύου και να εξυπηρετήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών, πάντοτε με την αξιοπιστία της Cyta.

Συγκεκριμένα, οι βασικές αλλαγές που  θα γίνουν ανά προϊόν είναι οι ακόλουθες:

Internet Home για οικιακούς Πελάτες

  • Μέχρι και διπλάσιες  ταχύτητες που φτάνουν τα 50Mbps, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
  • Δωρεάν εγκατάσταση όλων των προϊόντων Internet Home αξίας €71,40, με την υπογραφή 12μηνου συμβολαίου, από 1 - 31 Δεκεμβρίου 2015.

Internet Office για επιχειρήσεις

  • Μέχρι και διπλάσιες  ταχύτητες στα υφιστάμενα προϊόντα που φτάνουν μέχρι και 50Mbps, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση.
  • Νέα προϊόντα με ταχύτητες που φτάνουν τα 80Mbps.

Το έργο της  αναβάθμισης των υπηρεσιών στις νέες ταχύτητες θα ολοκληρωθεί, στο μεγαλύτερο μέρος του, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2015. Όσοι πελάτες δεν επιθυμούν την αυτόματη αναβάθμιση της ταχύτητας και θέλουν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη ταχύτητα, μπορούν να επικοινωνήσουν, δωρεάν, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο 132 ή στο 8000 80 80.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/internet ή να επικοινωνήσουν, χωρίς χρέωση, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

17 Νοεμβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy

Feedback