Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 68/2015

Νέα τιμητική διάκριση για τη Cyta Ελλάδος

Βραβείο «Τιμής Ένεκεν», για την προσφορά της στην παροχή ποιοτικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην τουριστική αγορά της Κρήτης, απένειμε στη Cyta Ελλάδος ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Πελεκανάκη, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου του νησιού και εκπροσώπων τοπικών θεσμικών φορέων. Την τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της Cyta, παρέλαβαν ο Τομεάρχης Επιχειρηματικής Αγοράς, κ. Ηλίας Πολυχρονόπουλος και ο Προϊστάμενος Επιχειρηματικών Πωλήσεων Κρήτης, κ. Γιάννης Κουναλάκης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Νίκος Χαραλάμπους ευχαριστώντας τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων, είπε ότι η Cyta Ελλάδος δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει το ισχυρότερο προϊόν της χώρας, τον τουρισμό, και μάλιστα μέσω, των υπηρεσιών της.  Έκανε, επίσης, αναφορά στο, μήκους 5.500 χλμ. ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς του Ομίλου Cyta, το οποίο εκτείνεται από το Βορρά ως το Νότο, της χώρας και είναι έτοιμο να συμβάλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ξενοδοχειακών μονάδων, ανεξαρτήτως μεγέθους και αναγκών.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, κ. Γιώργος Πελεκανάκης είπε ότι είναι χρέος του Συλλόγου η επιβράβευση όσων συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες, οι οποίοι γίνονται οι καλύτεροι εκπρόσωποι του τουριστικού προϊόντος σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι που τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη η χώρα. 

Σημειώνεται ότι, πρόσφατα, στο πλαίσιο γραπτής αξιολόγησης που διεξάγει μία από τις μεγαλύτερες, παγκοσμίως, εταιρείες ταξιδιωτικών υπηρεσιών, μεγάλες και δημοφιλείς ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, που χρησιμοποιούν υπηρεσίες της Cyta Ελλάδος, απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία για την ποιότητα του διαδικτύου που παρέχουν. 

Για ενημέρωση σχετικά με τη δράση της Cyta Ελλάδος, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.cyta.gr, να μπείτε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook https://www.facebook.com/cytahellasofficial, ή να την ακολουθήσετε στο Twitter https://twitter.com/cytagr

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

12 Νοεμβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy

 
Feedback