Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 66/2015

Μεγάλες πρεμιέρες σειρών με τη Lady Gaga και τα Muppets, τον Νοέμβριο στη Cytavision

Δημοφιλείς νέες σειρές και νέοι κύκλοι περιμένουν τους συνδρομητές του Full Pack της Cytavision αυτό το μήνα, μέσα από τα κανάλια FOX (θέση 45) και FOX Life (θέση 44). 

Ο 5ος κύκλος, 13 επεισοδίων, της γνωστής, βραβευμένης με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, σειράς «American Horror Story: Ηotel» αρχίζει στο FOX, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 23:30, με ένα πολύ εντυπωσιακό cast: Lady Gaga, Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Denis O'Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters και Finn Wittrock. Η πλοκή της ακραίας και παρανοϊκής αυτής σειράς περιστρέφεται γύρω από την αποστολή του ντετέκτιβ John Lowe (Wes Bentley), ο οποίος διερευνά μία σειρά φόνων στο Los Angeles, όταν λαμβάνει μία αινιγματική πληροφορία, που τον οδηγεί στο μυστηριώδες ξενοδοχείο Cortez. 

Καθώς πλησιάζει η πολυ-αναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς, οι φανατικοί της τηλεθεατές ανυπομονούν για το ντεμπούτο της μοναδικής Lady Gaga, η οποία εμφανίζεται στο ρόλο της Elizabeth-The Countess, ιδιοκτήτριας του μυστηριώδους ξενοδοχείου Cortez. Ο 5ος κύκλος συνδέεται άμεσα με την πρώτη σεζόν της σειράς (Murder House), ενώ από το 6ο επεισόδιο, παλιοί, γνώριμοι χαρακτήρες της σειράς θα επιστρέψουν για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Τα γνωστά «The Muppets» επιστρέφουν στην τηλεόραση με ένα σύγχρονο show, στη λογική του ντοκιμαντέρ. Η νέα σειρά, που θα προβάλλεται στο FOX Life, από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, στις 21:25, θα ακολουθεί, για πρώτη φορά στα χρονικά, την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι, όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppet Show, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Στο «The Muppets» πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι ήρωες: Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και The Electric Mayhem. Το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της νέας σειράς ξεκινά με την ενθουσιώδη συνάντηση των πρωταγωνιστών, με αφορμή τη δημιουργία ενός καινούργιου Muppet Show.

Η Cytavision, μέσα από τα κανάλια FOX και FOX Life, υποδέχεται και άλλες γνωστές σειρές, καθώς και νέους κύκλους πετυχημένων υφιστάμενων σειρών, που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο: 

«Criminal Minds»: 11ος κύκλος αστυνομικής σειράς - Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στις 21:50 - FOX
«Bones»: 6ος κύκλος κωμικο-δραματικής σειράς εγκλήματος - Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, στις 21:00 - FOX Life
«Τhe Grinder»: Νέα κωμική σειρά - Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, στις 21:25 - FOX Life
«American Dad»: Νέα σειρά ειδικών κινουμένων σχεδίων - Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:35 - FOX
«Wilfred»: 4ος κύκλος κωμικής σειράς - Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 21:15 - FOX
«Masterchef»: 6ος κύκλος διαγωνισμού μαγειρικής - Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 22:40 - FOX Life

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της Cytavision και τις προσφορές της βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

5 Νοεμβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy

 
Feedback