Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 25/2015

Τα νέα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge με ένα χρόνο δωρεάν ασφάλιση
με τα προγράμματα RED από τη Cytamobile-Vodafone

Η Cyta, σε συνεργασία με τη Samsung, πρωτοπόρο εταιρεία παγκοσμίως σε προϊόντα τεχνολογίας, συνεχίζοντας να αναβαθμίζει τα πλεονεκτήματα που παρέχει μέσα από τα προγράμματα RED, προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S6, από €0 αρχικά και το Samsung Galaxy S6 EDGE από €149 αρχικά, μαζί με 12 μήνες δωρεάν ασφάλιση.

Τα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone είναι τα πλέον κατάλληλα για να συνδυαστούν με τα δύο πιο σύγχρονα Samsung Smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, αφού, εκτός από τη δωρεάν ασφάλιση, προσφέρουν επίσης:

  • Απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS
  • Πολλά MB για ξέγνοιαστο σερφάρισμα
  • Διαδραστική ενημέρωση για πλήρη έλεγχο του mobile internet.
  • Τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ο πελάτης μέχρι και πέντε συσκευές με τον ίδιο λογαριασμό, με την υπηρεσία multiSIM 
  • Την εφαρμογή liveSports, μέσα από την οποία οι πελάτες έχουν στο κινητό τους τις καλύτερες φάσεις και γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του Europa League
  • Την εφαρμογή PersonalCloud, μέσα από την οποία οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν εύκολα και με ασφάλεια, επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία στον προσωπικό τους αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα άμεσης πρόσβασης, ταυτόχρονα από όλες τις συσκευές (smartphone, laptop & tablet), όπου κι αν βρίσκονται.
  • Κρυστάλλινη ποιότητα επικοινωνίας με το πιο αξιόπιστο δίκτυο στην Κύπρο
  • Άμεση εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Cyta

Με αυθεντικά υλικά μετάλλου και γυαλιού, τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες, όπως βελτιωμένη εκκίνηση κάμερας, καθαρότερες φωτογραφίες με υψηλότερη ανάλυση, γρήγορη φόρτιση, ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, γρήγορη εκκίνηση λειτουργικού εφαρμογών, τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος κ.ά. Παράλληλα, το Galaxy S6 Edge προσφέρει σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, διαθέτοντας την πρώτη στον κόσμο κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους και προϋποθέσεις που αφορούν τη δωρεάν ασφάλιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com ή να απευθύνονται στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Cyta 132, καθώς και στα καταστήματα του Δικτύου Πωλήσεων Cytamobile-Vodafone (Cytashop, Αηλιώτης, Telefone, Bionic, SoundTech, Hadjimitsis, Smart Com).

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

26 Μαΐου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy