Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 24/2015

Ξέγνοιαστο σερφάρισμα και στο εξοχικό με Cytanet
Δωρεάν εγκατάσταση Internet Home μέχρι 15 Ιουνίου
και μειωμένη μηνιαία συνδρομή μέχρι και 48%

Η Cytanet υποδέχεται το καλοκαίρι και εύχεται καλές διακοπές σε νέους και υφιστάμενους πελάτες της, προσφέροντας δωρεάν εγκατάσταση σε νέες συνδέσεις Internet Home, μέχρι τις 15 Ιουνίου 2015.

Παράλληλα, οι υφιστάμενοι πελάτες που έχουν Internet Home στη μόνιμη κατοικία, μπορούν να απολαμβάνουν τις πιο κάτω οικονομικές λύσεις:

  • μειωμένη μηνιαία συνδρομή μέχρι και 48% στη 2η σύνδεση Internet Home για το εξοχικό ή άλλο υποστατικό τους και  
  • προσωρινή διακοπή της υπηρεσίας στο εξοχικό τους όταν δεν τη χρειάζονται, με μέγιστο χρόνο διακοπής τους έξι μήνες το χρόνο για ακόμα περισσότερη εξοικονόμηση.

Επίσης, όλοι οι πελάτες με ετήσια δέσμευση, μπορούν να επωφελούνται με ένα μήνα δωρεάν συνδρομή, κάθε χρόνο.

Με αξιόπιστες ταχύτητες και παγκύπρια κάλυψη, η Cytanet προσφέρει στους πελάτες της ακόμα πιο ξέγνοιαστες και απολαυστικές διακοπές, χωρίς διακοπές στην ενημέρωση, επικοινωνία και ψυχαγωγία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές της Cytanet, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://cyta.com.cy/cytanet-summer-offers ή να καλούν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο 132 ή να επισκεφθούν ένα από τα Cytashop παγκύπρια.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

20 Μαΐου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy