Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 18/2015

Νέα κανάλια στη Cytavision

MTV Hits, VH1 Classic και Nickelodeon για ακόμα περισσότερη ψυχαγωγία

Τo MTV Hits, το VH1 Classic και το Nickelodeon είναι τα τρία νέα κανάλια που εκπέμπουν από σήμερα, 30 Απριλίου 2015, στην πλατφόρμα της Cytavision, για ακόμη περισσότερες ώρες ψυχαγωγίας.

Το κανάλι ΜΤV Hits (θέση 101) είναι το μεγαλύτερο μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle κανάλι στον κόσμο και αποτελεί τη σταθερή επιλογή των νέων.

Το κανάλι VH1 Classic (θέση 100) είναι το μουσικό και ψυχαγωγικό κανάλι που παρουσιάζει τους καλύτερους καλλιτέχνες και τις πιο ροκ ιστορίες, τόσο στη σύγχρονη, όσο και στη διαχρονική μουσική.

Με την προσθήκη των δύο νέων καναλιών στην κατηγορία των μουσικών της καναλιών, η Cytavision προσφέρει πλέον συνολικά πέντε δημοφιλή κανάλια: MTV Hits, VH1 Classic, Mad, Music TV και RU TV, που καλύπτουν όλα τα γούστα του μουσικόφιλου κοινού.

Παράλληλα, η Cytavision φέρνει κοντά στους μικρούς της φίλους ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια κινουμένων σχεδίων και νεανικών σειρών στον κόσμο, εδώ και 25 χρόνια, το Nickelodeon (θέση 37). Το κανάλι είναι μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Με την προσθήκη του Nickelodeon, η Cytavision προσφέρει πλέον επτά δημοφιλή παιδικά κανάλια: Nickelodeon, Disney Channel, Boomerang, Cartoon Network, Baby TV, Disney Junior και Disney XD, που ενθουσιάζουν τους μικρούς της φίλους, αλλά και τους μεγαλύτερους. 

Τα κανάλια MTV Hits και VH1 Classic είναι διαθέσιμα σε όλα τα πακέτα της Cytavision (Full Pack, Value Pack Plus, Value Pack και Public Pack), ενώ το Nickelodeon είναι διαθέσιμο στο Full Pack, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σημειώνεται ότι, μέχρι και τις 27 Μαΐου, ισχύει δωρεάν εγκατάσταση 1ου ή/και 2ου αποκωδικοποιητή για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, ώστε να απολαμβάνουν τα νέα κανάλια, καθώς και άλλα 80, περίπου, δημοφιλή κανάλια, για κάθε προτίμηση.

Επιπλέον, οι συνδρομητές που θα εγγραφούν στο σχέδιο προνομίων της Cyta “όλατακαλά», επωφελούνται δύο μήνες δωρεάν συνδρομή στα πακέτα Cytavision (Full Pack, Value Pack Plus, Value Pack) και Sports Plus.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Cytavision www.cyta.com.cy/tv-channel-categories.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

30 Απριλίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy