Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 15/2015

Cytamobile-Vodafone
Νέες εφαρμογές personalCloud και liveSports για τους πελάτες RED

Η Cytamobile-Vodafone, τηρώντας τις υποσχέσεις της προς τους πελάτες της, ιδιώτες και επαγγελματίες, που επέλεξαν προγράμματα RED, μέσα από τα οποία μπορούν να έχουν μέχρι και απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS και πολλά MB για ξέγνοιαστο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας στην αγορά, με δύο νέες εφαρμογές, τις ‘personalCloud’ και ‘liveSports’.

Με την εφαρμογή personalCloud, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν προσωπικό χώρο για να αποθηκεύουν εύκολα και με ασφάλεια, επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία. Ταυτόχρονα, μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σ΄αυτά από όλες τους τις συσκευές (smartphone, laptop & tablet) όπου κι αν βρίσκονται.

Ο διαθέσιμος όγκος που περιέχει το personalCloud διαφέρει ανάλογα με το πακέτο RED που διαθέτει ο πελάτης. Συγκεκριμένα:

Πακέτο RED Όγκος personalCloud
RED1 1GB
RED2 2GB
RED3 3GB
RED4 5GB

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τους πελάτες των προγραμμάτων RED και προϋποθέτει εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone. Μέσω της ιστοσελίδας, οι πελάτες μπορούν αν επιθυμούν, να αποκτήσουν επιπρόσθετο χώρο αποθήκευσης, αγοράζοντας συνδρομή για πακέτα των 10GB προς €1.39 το μήνα συμπ. ΦΠΑ.

Με την εφαρμογή liveSports, οι πελάτες μπορούν να έχουν στο κινητό τους τις καλύτερες φάσεις και γκολ του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone. Οι πελάτες με πρόγραμμα RED4, μπορούν να την κατεβάσουν και τη χρησιμοποιήσουν άμεσα εντελώς δωρεάν, ενώ οι πελάτες άλλων προγραμμάτων μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν αφού αγοράσουν συνδρομή μέσω του Vodafone live! προς €1.01/ εβδομάδα. Παράλληλα, ισχύει χρέωση Mobile Internet ανάλογα με το πρόγραμμα που διαθέτει ο πελάτης.

Οι δύο εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο App Store και στο Google play.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, χωρίς χρέωση, στο 132.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

21 Απριλίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy