Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 14/2015

H Cyta, εξουσιοδοτημένος παροχέας των iPhone στην Κύπρο

Η Cyta έχει συνάψει συνεργασία με την Apple και τον επίσημο διανομέα της, την iSquare AE, σύμφωνα με την οποία, ο Οργανισμός είναι πλέον εξουσιοδοτημένος παροχέας των iPhone στην Κύπρο.

Η νέα αυτή συνεργασία εμπίπτει στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού να προσφέρει στους Κύπριους πολίτες, τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, συνδυασμένες με τις πιο καινοτόμες συσκευές τεχνολογίας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στα Cytashop, το κοινό μπορεί να βρει τα πιο εξελιγμένα μοντέλα στην ιστορία των iPhone, όπως το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus, καθώς και τα iPhone 5c, iPhone 5s και μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ.

Οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone, μπορούν να αποκτήσουν το iPhone 6 16 GB με €0 αρχικά, με τo πρόγραμμα RED4 στα €73/μήνα, και να απολαμβάνουν:

  • To πιο αξιόπιστο δίκτυο στην Κύπρο και στο εξωτερικό
  • Απεριόριστα λεπτά και SMS
  • 1 GB Mobile Ιnternet
  • 5 GB personalCloud για εύκολη και ασφαλή φύλαξη επαφών, φωτογραφιών, video και άλλων αρχείων
  • Δωρεάν γκολ και φάσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League μέσω της εφαρμογής live sports και πολλά παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Cyta έχει δημιουργήσει σε επιλεγμένα Cytashop ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου οι πελάτες της μπορούν να δοκιμάζουν ζωντανά τα iPhone. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εξυπηρέτησης των καταστημάτων θα είναι στη διάθεση του κοινού, για να παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα iPhone, στην ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com και www.apple.com/iphone.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

17 Απριλίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy