Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Powersoft 365 Stock Control/POS

Η Cyta, σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft, προσφέρει το Powersoft365 Stock Control/POS, ένα λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που βασίζεται στη φιλοσοφία SaaS (Software as a Service) και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις  τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης της επιχείρησής σου.

H λύση Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta για λιανικό και χονδρικό εμπόριο συνδυάζει τη φορητότητα και αμεσότητα μιας λύσης cloud, με την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των παραδοσιακών εφαρμογών. Προσαρμόζεται άμεσα, παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε επιχειρησιακά στοιχεία, μετατρέποντάς τα σε πρακτικές πληροφορίες, που βοηθούν στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι.
Προσφέρει:

 • ολοκληρωμένη λογισμική εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης με υβριδικό σημείο πωλήσεως, για να μπορεί η εταιρεία σου να λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο,
 • μειωμένο λειτουργικό κόστος και μικρό συνολικό κόστος απόκτησης (Total Cost of Ownership - TCO),
 • αυξημένη απόδοση επένδυσης (Return on Investment - ROI) και
 • ασφάλεια και αξιοπιστία σε ό,τι αφορά τη διαφύλαξη των δεδομένων και των πληροφοριών σου.

Το λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης, Powersoft365 Stock Control/POS, συνδέεται  με τις εγκεκριμένες συσκευές Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Σήμανσης (ΦΗΜΣ/FISCAL ) POW001 για την ΝΟΜΙΜΗ ηλεκτρονική έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης λιανικής και χονδρικής πώλησης.
Σύμφωνα  με σχετική πρόνοια της Κυπριακής Νομοθεσίας περί Φόρου Εισοδήματος, η οποία υιοθετήθηκε από την υπηρεσία ΦΠΑ της Δημοκρατίας, απαιτείται όπως όλες οι επιχειρήσεις  που χρησιμοποιούν Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς (ΗΤΜ, ΗΥ, POS), αγοράσουν και εγκαταστήσουν ΦΗΜΣ για την ηλεκτρονική έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης.

Ο ΦΗΜΣ ενεργοποιείται  μέσω μια εξωτερικής συσκευής που συνδέεται με τους  Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς  και  η οποία θα πρέπει να είναι εγκεκριμένη από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Επίσημη ανακοίνωση Τμήματος Φορολογίας

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.powersoft365.com ή επικοινωνήστε με τα γραφεία της PowerSoft στο τηλ. 22410000.

H εταιρεία Powersoft ειδικεύεται στη δημιουργία λογισμικών συστημάτων από το 1993 και είναι εξουσιοδοτημένος οργανισμός για την Προμήθεια / Συντήρηση και Υποστήριξης του εγκεκριμένου μοντέλου ISIGN - PW001.  Είναι η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο με τις διεθνείς αναγνωρίσεις CMMI και TickiT (επέκταση του ISO9001 για εταιρείες πληροφορικής).

Παράγγειλέ το στο
Cloud MarketPlace

Ο πρώτος μήνας δωρεάν!

Παραγγελία

Δωρεάν Δοκιμή

 • Πλεονεκτήματα
 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Υποστήριξη
 • Τιμολόγηση
 • Επικοινωνία

Η λύση Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta κάνει χρήση της τεχνολογίας cloud computing και προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο στη χρήση, με ειδικά διαμορφωμένο POS για γρήγορη εκμάθηση
 • Υβριδικό σημείο πωλήσεων (Hybrid Cloud POS) για να μπορεί η εταιρεία να λειτουργεί ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπής της σύνδεσης με το διαδίκτυο
 • Μηδενικό αρχικό κόστος απόκτησης
 • Μηδενικό κόστος συντήρησης
 • Μηδενικό κόστος εγκατάστασης
 • Μηδενικό κόστος αναβάθμισης
 • Εύκολη πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεσαι
 • Ταχύτερη και ακριβέστερη διαχείριση πωλήσεων, αποθεμάτων, καταστάσεων και αναφορών (sales/purchases, stock, statements, reports etc)

Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta: Ένα γρήγορο, αξιόπιστο και εύχρηστο σύστημα εμπορικής διαχείρισης το οποίο περιλαμβάνει και ένα σημείο πωλήσεων. Το συγκεκριμένο σύστημα χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του cloud computing για να παρέχει στην εταιρεία σας τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης αποθεμάτων και πωλήσεων καθώς επίσης και ουσιαστικές οικονομικές πληροφορίες οι οποίες θα σε διευκολύνουν στη λήψη γρήγορων και ορθών στρατηγικών αποφάσεων. Σε συνεργασία με την υπηρεσία Powersoft365 Accounting από τη Cyta παρέχεται στην εταιρεία σου η δυνατότητα εύκολης τήρησης λογαριασμών και διεκπεραίωσης συναλλαγών.

Powersoft365 Services Accounting Stock Control / POS
User Friendly Περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, τεχνολογία μείωσης των κλικ, ψηφιακή απεικόνιση λογαριασμών για ευκολία του χρήστη
Multilingual Εύκολη επιλογή γλώσσας με το πάτημα ενός κουμπιού (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά)  
Sales / Purchases Εύκολη ανεύρεση και τήρηση λογαριασμών πωλήσεων και αγορών και εξειδικευμένη εφαρμογή εκτύπωσης λιστών αναφοράς (reports)
General ledger Τήρηση λογαριασμών γενικού καθολικού
Receivables / Payables Εύκολη ανεύρεση και τήρηση λογαριασμών πωλήσεων και αγορών ανά προμηθευτή / πελάτη
Income Statement Λογαριασμοί κερδοζημιών με δυνατότητα εξαγωγής τους σε Word/Excel/PDF/HTML etc
Statement of Financial Position Τήρηση ισολογισμών με δυνατότητα εξαγωγής τους σε Word/Excel/PDF/HTML etc
Statement of accounts Πλήρες ιστορικό πελάτη με ανάλυση πληρωμών, ανάλυση χρεώσεων στο λογαριασμό ή αδελφικούς λογαριασμούς (franchise)
Reports / Graphs Εξειδικευμένες εφαρμογές λιστών αναφοράς και γραφικών παραστάσεων ανά κατηγορία, πελάτη, προμηθευτή με δυνατότητα συγκρίσεων και επιλογής περιόδων
Automatic VAT Form Ειδική εφαρμογή για διαχείριση ΦΠΑ. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να δεχθεί εγγραφές σε διαφορετική περίοδο ΦΠΑ χωρίς αλλαγή των οικονομικών καταστάσεων καταλήγοντας στη φόρμα του ΦΠΑ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
Manages Postdated Checks Εύκολη και γρήγορη διαχείριση μεταχρονολογημένων επιταγών
Bank Reconciliations Εύκολη και γρήγορη συμφιλίωση τραπεζικών λογαριασμών
Budget Management Διαχείριση προϋπολογισμού
Export of Data Εξαγωγή των δεδομένων σε όλα τα γνωστά προγράμματα όπως το Excel, Word, Acrobat κλπ.
Stock Control Εύκολη τήρηση αποθεμάτων, παραγγελιών και παραδόσεων
Pricing / Discounts / Special Offers Παραμετροποιήσιμη καρτέλα προϊόντων με επιλογή πολλαπλών τιμών και εύκολη μετάβαση σε εκπτώσεις και ειδικές προσφορές 

Η τηλεφαρμογή Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta, συμπεριλαμβάνει δωρεάν online εκπαίδευση και online υποστήριξη. Οι λειτουργοί υποστήριξης της Powersoft βρίσκονται σε επιφυλακή για να σε υποστηρίξουν για τεχνικά θέματα και απορίες που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του προγράμματος.

Επιπρόσθετη εκπαίδευση, τηλεφωνική υποστήριξη, παραμετροποίηση και επιτόπου υποστήριξη είναι διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση από τη Powersoft.

Παροχή δωρεάν webinars σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνονται αυτής της ιστοσελίδας.

Επικοινωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 150
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: support365@powersoft.com.cy

E-learning
www.powersoft365.com

Φτιάξε το πρόγραμμα που ταιριάζει στην επιχείρησή σου!

Eιδική Προσφορά για Πελάτες του Powersoft365 Stock Control/POS και του Powersoft365 Accounting
Από €92,82/μήνα ΜΟΝΟ €70,21/μήνα.
Περιγραφή Τιμή
Ανά 3 χρήστες (Περιλαμβάνει 3 χρήστες Stock Control και 1 POS) €46,41
Επιπρόσθετοι 1 ή 2 χρήστες €17,85 / ανά επιπλέον χρήστη
Κάθε επιπρόσθετο κατάστημα με POS €46,41
Δυνατότητα αποστολής email και SMS €5,95 το μήνα
Εγκατάσταση Εξοπλισμού POS (για καταστήματα λιανικής πώλησης) €238 ανά κατάστημα (εφάπαξ) (βλ. Σημείωση 4)
Εξοπλισμός αναγκαίος για την υπηρεσία (βλ. Σημείωση 4 & 5)

Σημειώσεις:

 1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
 2. Η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta περιλαμβάνει onlineι βασική υποστήριξη και εκπαίδευση.
 3. Η δυνατότητα αυτόματης αποστολής SMS/Email χρεώνεται επιπλέον στη μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η χρέωση SMS/Email.
 4. Η υβριδική λύση απαιτεί την εγκατάσταση POS στο χώρο του πελάτη και χρεώνεται απευθείας από την Powersoft ως επαγγελματική υπηρεσία προς τον πελάτη.
 5. Δίνεται η δυνατότητα αγοράς περιφερειακού εξοπλισμού πώλησης αξίας μέχρι €3.000 (συμπ. ΦΠΑ) από την εταιρεία Powersoft . O εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει συρτάρι (cash drawer), εκτυπωτή (thermal printer), barcode reader, ηλεκτρονικό υπολογιστή κτλ. Ο εξοπλισμός εξοφλείται σε άτοκες μηνιαίες δόσεις για περίοδο χρονικής δέσμευσης που θα συμφωνείται με τον πελάτη, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους δώδεκα μήνες. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 6. Η αγορά του Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Σήμανσης (ΦΗΜΣ/FISCAL) POW00 από την εταιρεία Powersoft αξίας €400 (συμπ. ΦΠΑ), γίνεται με εξόφληση σε άτοκες μηνιαίες δόσεις για περίοδο χρονικής δέσμευσης που θα συμφωνείται με τον πελάτη, και δεν θα υπερβαίνει τους δώδεκα μήνες. Επιπλέον €50 εφάπαξ ποσό για εγκατάσταση και €100 ετήσια συντήρηση.
 7. Ο πρώτος μήνας συνδρομής στην υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

Παροχή δωρεάν webinars σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας www.powersoft365.com

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback