Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Powersoft365 PocketPro

Γνωρίζετε τα  αποθέματα της επιχείρησής σας ανά πάσα στιγμή!

Η Cyta, σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft σας προσφέρει την υπηρεσία Powersoft365 Pocketpro, η οποία βοηθάει το εν κινήσει προσωπικό σας να διεκπεραιώνει τις καθημερινές του εργασίες.

Η υπηρεσία Powersoft365 PocketPro από τη Cyta, λειτουργεί σε συνδυασμό με την υπηρεσία Powersoft 365 Stock Control/POS και  διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

 • Powersoft365 PocketPro - xvan sales-order:

Η εφαρμογή (mobile app) αυτοματοποιεί online και on demand offline όλες τις εσωτερικές διαδικασίες που αφορούν στις πωλήσεις. Kαλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τμημάτων πωλήσεων, X-VAN και μη, υπόλοιπα πελατών, ιστορικό πελάτη, ειδικές τιμές ανά πελάτη κλπ.

 • Powersoft365 PocketPro - warehouse:

Κινητή (mobile) διαχείριση των αποθηκών για παραλαβές, μεταφορές από κατάστημα σε κατάστημα, έλεγχο και αλλαγές τιμών και ειδική εφαρμογή για την περίοδο ξεπουλημάτων, καταγραφή αποθεμάτων και γενικότερα.

 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 • ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
 • Εύκολη στη χρήση, με ειδικά διαμορφωμένο UI(user Interface) για γρήγορη εκμάθηση
 • Υβριδική εφαρμογή  (Hybrid Cloud) για να μπορεί η κινητή συσκευή (τηλέφωνο/tablet/hand held terminal(HHT)) να λειτουργεί ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπής της σύνδεσης με το διαδίκτυο
 • Δωρεάν σύνδεση, αναβάθμιση και συντήρηση
 • Μικρό κόστος εγκατάστασης
 • Εύκολη πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεστε
 • Ταχύτερη και ακριβέστερη διαχείριση πωλήσεων, αποθεμάτων, καταστάσεων και αναφορών (mobile sales/mobile purchases-purchase check , stock taking / stock transfer,etc)
 • Δωρεάν σύνδεση με το Powersoft365 ή σύνδεση με οποιοδήποτε άλλο ERP, με ανάλογη χρέωση.

Powersoft365 PocketPro από τη Cyta: Μια γρήγορη, αξιόπιστη και εύχρηστη εφαρμογή (mobile app) εμπορικής διαχείρισης. Χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του cloud computing που διευκολύνει  το  προσωπικό της επιχείρησης να διαχειρίζεται  εύκολα  τα αποθέματα και πωλήσεις μακριά από το γραφείο.

Περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, τεχνολογία μείωσης των κλικ, ψηφιακή απεικόνιση προϊόντων με φωτογραφίες για ευκολία του χρήστη
Πωλήσεις και έλεγχος αγορών και εξειδικευμένη εφαρμογή εκτύπωσης λιστών αναφοράς (reports)
Εύκολη ανεύρεση και τήρηση λογαριασμών πωλήσεων ανά πελάτη
Εξειδικευμένες εφαρμογές λιστών αναφοράς και γραφικών παραστάσεων ανά κατηγορία και πελάτη
Εύκολη και γρήγορη διαχείριση/είσπραξη μεταχρονολογημένων επιταγών
Εύκολη τήρηση αποθεμάτων, παραγγελιών και παραδόσεων
Παραμετροποιήσιμη καρτέλα προϊόντων με επιλογή πολλαπλών τιμών και εύκολη μετάβαση σε εκπτώσεις και ειδικές προσφορές

Η υπηρεσία προσφέρεται με δωρεάν online εκπαίδευση και online υποστήριξη.

Για επιπρόσθετη εκπαίδευση, χωρίς χρέωση επικοινωνήστε με το support365@powersoft.com.cy

Powersoft365 Pocket Pro Τιμή
Powersoft365 Pocket Pro - xvan sales €20,23/μήνα (ανά χρήστη)
Powersoft365 Pocket Pro - warehouse €20,23/μήνα (ανά χρήστη)
Powersoft365 Stock Control (προϋπόθεση) €46,41/μήνα
Κάτοχος άλλου ERP π.χ. Navision, SAP, Oracle, άλλο επικοινωνήστε για τιμή σύνδεσης (εφάπαξ): 22410000
Κόστος εγκατάστασης ανά κινητή συσκευή €238 (εφάπαξ)
Αναγκαίος Εξοπλισμός για χρήση της υπηρεσίας (βλ. Σημ. 4, 5 και 6)

Σημειώσεις:

 1. Στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
 2. Η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας Powersoft365 Pocket Pro από τη Cyta περιλαμβάνει βασική υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.
 3. Η υβριδική λύση απαιτεί την εγκατάσταση POS στο χώρο του πελάτη και χρεώνεται απευθείας από την Powersoft ως επαγγελματική υπηρεσία προς τον πελάτη. Οι τιμές παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας Powersoft 365 Stock Control/POS στο https://www.cyta.com.cy/powersoft365-stock-control.
 4. Για όποιον πελάτη επιθυμεί να αγοράσει τον αναγκαίο εξοπλισμό (tablets) από την Powersoft θα χρεώνεται επιπρόσθετα €50 το μήνα για διάρκεια έξι (6) μηνών, μέχρι να εξοφληθεί η αξία του εξοπλισμού η οποία ανέρχεται στo ενδεικτικό κόστος των €300 για κάθε τερματικό (η ίδια διευθέτηση μπορεί να γίνει και για πιο φθηνά/ακριβά τερματικά). Η χρέωση θα γίνεται στον τηλεφωνικό λογαριασμό του πελάτη επιπρόσθετα από τη μηνιαία συνδρομή που θα πληρώνει για την υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή, η κυριότητα και ο τίτλος του εξοπλισμού ανήκει στην Powersoft, έως ότου γίνει πλήρη εξόφληση του ποσού από τον πελάτη. Κατά την τακτοποίηση του υπολοίπου, ο τίτλος του εξοπλισμού περνάει στον πελάτη.
 5. Σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας από τον πελάτη, πριν από τους έξι(6) μήνες χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να εξοφληθεί ο εξοπλισμός, ο πελάτης πρέπει να δώσει προειδοποίηση δύο εβδομάδων στη Cyta και στη συνέχεια να διευθετήσει το πλήρες ποσό του εξοπλισμού μείον τις δόσεις έχουν ήδη καταβληθεί, κατά την πληρωμή του επόμενου λογαριασμού του. Σε περίπτωση καταγγελίας και χωρίς διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού για τον εξοπλισμό, τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη θα μεταφερθούν στην Powersoft και ο πελάτης θα έχει την ευθύνη να πληρώσει την Powersoft.
 6. Ο πρώτος μήνας παρέχετε δωρεάν.
Feedback