Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Powersoft365 PocketPro

Η Cyta, σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft, αναγνωρίζοντας την συνεχόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων, προσφέρει την εφαρμογή (mobile app) Powersoft365 PocketPro.

Η εφαρμογή (app) Powersoft365 PocketPro είναι η εξέλιξη και αναβάθμιση της υπηρεσίας Powersoft 365 Stock Control/POS που βοηθάει το εν κινήσει προσωπικό κάθε επιχείρησης να διεκπεραιώνει τις καθημερινές του εργασίες, ενώ βρίσκεται μακριά από το γραφείο, δίνοντας του όμως τη δυνατότητα της άμεσης, αμφίδρομης επικοινωνίας με τα κεντρικά πληροφοριακά συστήματα για:

 • Πωλήσεις και διαχείριση αποθεμάτων.
 • ενημέρωση λογαριασμών ανά πελάτη.
 • Διαχείριση παραγγελιών και παραδόσεων.
 • Μεταφορά εμπορευμάτων μεταξύ καταστημάτων.

Η εφαρμογή (mobile app) Powersoft365 PocketPro, λειτουργεί σε συνδυασμό με την υπηρεσία Powersoft 365 Stock Control/POS.

Η εφαρμογή διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

 • Powersoft365 PocketPro - xvan sales-order: Η εφαρμογή (mobile app) της Powersoft 365 Stock Control/POS η οποία αυτοματοποιεί online και on demand offline όλες τις εσωτερικές διαδικασίες που αφορούν στις πωλήσεις. Kαλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τμημάτων πωλήσεων, X-VAN και μη, υπόλοιπα πελατών, ιστορικό πελάτη, ειδικές τιμές ανά πελάτη κλπ.
 • Powersoft365 PocketPro - warehouse: Κινητή (mobile) διαχείριση των αποθηκών για παραλαβές, μεταφορές από κατάστημα σε κατάστημα, έλεγχο και αλλαγές τιμών και ειδική εφαρμογή για την περίοδο ξεπουλημάτων, καταγραφή αποθεμάτων και γενικότερα.

H εφαρμογή Powersoft365 PocketPro είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω του Cyta Cloud MarketPlace https://cloudmarketplace.cyta.com.cy

Παράγγειλέ το στο
Cloud MarketPlace

Ο πρώτος μήνας δωρεάν!

Παραγγελία

Δωρεάν Δοκιμή

 • Πλεονεκτήματα
 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 • Υποστήριξη
 • Τιμολόγηση
 • Επικοινωνία

Η εφαρμογή (mobile app) Powersoft365 PocketPro από τη Cyta κάνει χρήση της τεχνολογίας cloud computing hybrid και προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Εύκολο και ειδικά διαμορφωμένο UI(user Interface) για γρήγορη εκμάθηση.
 • Υβριδική εφαρμογή (Hybrid Cloud ) που επιτρέπει τη λειτουργία της κινητής συσκευής(Smartphone/tablet/Hand Held Terminal - HHT) με / και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Εύκολη πρόσβαση από όπου και αν βρίσκεσαι.
 • Ταχύτερη και ακριβέστερη διαχείριση πωλήσεων, αποθεμάτων, καταστάσεων και αναφορών (mobile sales/mobile purchases-purchase check , stock taking / stock transfer ,etc).
 • Online δωρεάν σύνδεση με το Powersoft365 StockControl/POS. Δυνατότητα σύνδεσης με άλλο σύστημα ERP με ειδική χρέωση.

Powersoft365 PocketPro από τη Cyta: Μια γρήγορη, αξιόπιστη και εύχρηστη εφαρμογή (mobile app) εμπορικής διαχείρισης. Χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας του cloud computing που διευκολύνει  το  προσωπικό της επιχείρησης να διαχειρίζεται  εύκολα  τα αποθέματα και πωλήσεις μακριά από το γραφείο.

Χαρακτηριστικά Περιγραφή
User Friendly Περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, τεχνολογία μείωσης των κλικ, ψηφιακή απεικόνιση προϊόντων με φωτογραφίες για ευκολία του χρήστη
Sales Πωλήσεις και έλεγχος αγορών και εξειδικευμένη εφαρμογή εκτύπωσης λιστών αναφοράς (reports)
Receivables Εύκολη ανεύρεση και τήρηση λογαριασμών πωλήσεων ανά πελάτη
Reports / Graphs Εξειδικευμένες εφαρμογές λιστών αναφοράς και γραφικών παραστάσεων ανά κατηγορία και πελάτη
Manages Postdated Checks Εύκολη και γρήγορη διαχείριση/είσπραξη μεταχρονολογημένων επιταγών
Stock Control Εύκολη τήρηση αποθεμάτων, παραγγελιών και παραδόσεων
Pricing / Discounts / Special Offers Παραμετροποιήσιμη καρτέλα προϊόντων με επιλογή πολλαπλών τιμών και εύκολη μετάβαση σε εκπτώσεις και ειδικές προσφορές

Δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας.

Επιπρόσθετη εκπαίδευση, τηλεφωνική υποστήριξη, παραμετροποίηση και επιτόπου υποστήριξη είναι διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση από τη Powersoft.

Παροχή δωρεάν webinars σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας www.powersoft365.com

Επικοινωνία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 150
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: support365@powersoft.com.cy

e-learning
www.powersoft365.com

Περιγραφή Μηνιαία Συνδρομή
Τελικός Χρήστης Powersoft365 PocketPro - xvan sales-order €20,23 ανά χρήστη
Τελικός Χρήστης Powersoft365 PocketPro - warehouse €20,23 ανά χρήστη
Powersoft365 Stock Control (προϋπόθεση) €46,41
Κάτοχος άλλου ERP π.χ. Navision, SAP, Oracle, άλλο επικοινωνήστε για τιμή σύνδεσης (εφάπαξ) στο 22410000
Κόστος εγκατάστασης ανά κινητή συσκευή €238 (εφάπαξ)
Αναγκαίος Εξοπλισμός για χρήση της υπηρεσίας (βλ. Σημ. 4, 5 και 6)

Σημειώσεις:

 1. Ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται στις πιο πάνω τιμές.
 2. Η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας Powersoft365 PocketPro από τη Cyta περιλαμβάνει βασική υποστήριξη και εκπαίδευση μέσω διαδικτύου.
 3. Η υβριδική λύση απαιτεί την εγκατάσταση POS στο χώρο του πελάτη και χρεώνεται απευθείας από την Powersoft ως επαγγελματική υπηρεσία προς τον πελάτη. Τα τέλη βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Powersoft 365 Stock Control/POS https://www.cyta.com.cy/powersoft365-stock-control
 4. Για όποιον πελάτη επιθυμεί να αγοράσει τον αναγκαίο εξοπλισμό (tablets) από την Powersoft θα χρεώνεται επιπρόσθετα €50 το μήνα για διάρκεια έξι (6) μηνών, μέχρι να εξοφληθεί η αξία του εξοπλισμού η οποία ανέρχεται στo ενδεικτικό κόστος των 300 ευρώ για κάθε τερματικό (η ίδια διευθέτηση μπορεί να γίνει και για πιο φθηνά/ακριβά τερματικά). Η χρέωση θα γίνεται στον τηλεφωνικό λογαριασμό του πελάτη επιπρόσθετα από τη μηνιαία συνδρομή που θα πληρώνει για την υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή, η κυριότητα και ο τίτλος του εξοπλισμού ανήκει στην Powersoft, έως ότου γίνει πλήρη εξόφληση του ποσού από τον πελάτη. Κατά την τακτοποίηση του υπολοίπου, ο τίτλος του εξοπλισμού περνάει στον πελάτη.
 5. Σε περίπτωση τερματισμού της υπηρεσίας από τον πελάτη, πριν από τους έξι (6) μήνες χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να εξοφληθεί ο εξοπλισμός, ο πελάτης πρέπει να δώσει προειδοποίηση δύο εβδομάδων στη Cyta και στη συνέχεια να διευθετήσει το πλήρες ποσό του εξοπλισμού μείον τις δόσεις έχουν ήδη καταβληθεί, κατά την πληρωμή του επόμενου λογαριασμού του. Σε περίπτωση καταγγελίας και χωρίς διακανονισμό του οφειλόμενου ποσού για τον εξοπλισμό, τα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη θα μεταφερθούν στην Powersoft και ο πελάτης θα έχει την ευθύνη να πληρώσει την Powersoft.
 6. Ο πρώτος μήνας συνδρομής στην υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback