Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

Οδηγούμε τις εξελίξεις και σου προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις Broadband, για να προχωράει η επικοινωνία σoυ... ακόμα πιο μακριά.

Eπέλεξε Cytanet, Cytamobile-Vodafone, Cytavision, Eυρυζωνική Tηλεφωνία, Yπηρεσίες Cloud και άλλες καινοτόμες λύσεις για τη δική σου προσωπική εξέλιξη και επιχειρηματική ανάπτυξη.

Cytanet

Enter σε έναν κόσμο που... τρέχει
ασταμάτητα, χωρίς εσύ να κινηθείς!

Επέλεξε Internet Home για κάθε ανάγκη σου, για απεριόριστη χρήση και συνεχή σύνδεση. Με την υπηρεσία safe internet για προστασία απ’το παράνομο και επιβλαβές περιεχόμενο και περισσότερα από 150 Cytanet Wireless Zone Hotspοts παγκύπρια, ζήσε την εμπειρία του internet, όπως εσύ θέλεις!

Cytavision

Ένας ολόκληρος κόσμος, στο σπίτι σου!

Απόλαυσε, καθημερινά και συνεχώς, την αξεπέραστη ψυχαγωγία και ενημέρωση, που σου προσφέρει η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνδρομητικής ηλεόρασης στην κυπριακή αγορά. Σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, αθλητικά και παιδικά παίζουν για όλους, στο πιο πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας με 80 δημοφιλή θεματικά κανάλια!

Τηλεφωνία Broadband (BBT Home)

Επειδή η οικονομία είναι οικογενειακή υπόθεση!

Βελτίωσε την τηλεφωνική σου εμπειρία, για να εκφράζεσαι ταυτόχρονα με εικόνα, ήχο και φαντασία! Με την υπηρεσία BBT Home, έχεις τη δυνατότητα λειτουργίας πολλών τηλεφωνικών γραμμών στο σπίτι σου, διευκολύνοντας κάθε μέλος της οικογένειάς σου να έχει τον δικό του προσωπικό αριθμό, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Cytamobile-Vodafone

Για να σε ακολουθεί το internet σε κάθε
σου βήμα!

Με τα RED από τη Cytamobile-Vodafone μπορείς να αξιοποιείς στο full το Smartphone ή το Tablet σου, σερφάροντας ξέγνοιαστα όπου και αν βρίσκεσαι, έχοντας πάντα τον απόλυτο έλεγχο της χρήσης σου.

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών