Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Έκπτωση μέχρι και 51% στα προϊόντα Internet Home

CYTA

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Τηλεφωνίας και Internet.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1ου ή/και 2ου αποκωδικοποιητή Cytavision για νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020. Αναλυτικά οι όροι των προσφορών »

Οικονομικές λύσεις για 2η σύνδεση Internet Home στο εξοχικό σου, στο χώρο διαμονής του φοιτητή, στο γραφείο σου ή σε δεύτερο σου σπίτι από τη Cytanet.

Aν έχεις διαδίκτυο με τη Cytanet στο σπίτι, τώρα μπορείς να έχεις τη 2η σύνδεση Internet Home με μειωμένες μηνιαίες χρεώσεις, μέχρι και 51%. Προϋπόθεση για την παροχή της υπηρεσίας είναι να έχεις σταθερή τηλεφωνία ή ευρυζωνική πρόσβαση στο χώρο εγκατάστασης της 2ης σύνδεσης Internet Home.

Τα προϊόντα Internet Home, τώρα με το SafeWeb, σου παρέχουν ενισχυμένη ασφάλεια από τους κινδύνους του διαδικτύου, για να απολαμβάνεις ελεύθερα τον υπέροχο κόσμο του Internet.

Για παράδειγμα, αν επιλέξεις το προϊόν Internet Home10Mbps (με συνδρομή €8,90/ μήνα), θα πληρώνεις:

Συνολική μηνιαία συνδρομή με σταθερή τηλεφωνία Συνολική μηνιαία συνδρομή χωρίς σταθερή τηλεφωνία
(με ευρυζωνική πρόσβαση)
€25,48 €21,16

Προσφέρονται τα πιο κάτω προϊόντα:

Προϊόντα Ταχύτητα λήψης Ταχύτητα αποστολής (μέχρι) Χρέωση*  
Internet Home10Mbps 10Mbps 2Mbps €8,90 /μήνα παραγγελία
Internet Home20Mbps 20Mbps 2Mbps €16,18 /μήνα παραγγελία
Internet Home30Mbps 30Mbps 4Mbps €18,77 /μήνα παραγγελία
Internet Home50Mbps 50Mbps 5Mbps €23,07 /μήνα παραγγελία
Internet Home80Mbps 80Mbps 10Mbps €26,73 /μήνα παραγγελία
Internet Home100Mbps 100Mbps 10Mbps €32,88 /μήνα παραγγελία
Internet Home200Mbps 200Mbps 20Mbps €55,89 /μήνα παραγγελία
Internet Home300Mbps 300Mbps 30Mbps €84,11 /μήνα παραγγελία

Σημειώσεις:

  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Τα προϊόντα Internet Home έχουν τέλος εγκατάστασης €71,40 και περιλαμβάνει τον αποδιομορφωτή. Tο τέλος εγκατάστασης μπορεί να πληρωθεί εφάπαξ ή σε δέκα μηνιαίες δόσεις.
  3. Οι πελάτες έχουν την επιλογή να εγκαταστήσουν τα προϊόντα της υπηρεσίας Internet Home οι ίδιοι (ιδιο-εγκατάσταση), με μόνο €35,70. Η ιδιοεγκατάσταση δεν προσφέρεται σε προϊόντα με ταχύτητα 80Mbps και άνω και για συνδέσεις προϊόντων μέσω οπτικής ευρυζωνικής πρόσβασης.
  4. Ειδικά για τα εξοχικά οι πελάτες μπορούν να έχουν διαδίκτυο με ακόμα πιο χαμηλό κόστος, αξιοποιώντας τη δυνατότητα προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας. Έτσι, θα πληρώνουν το κανονικό μηνιαίο τέλος, όσο η υπηρεσία παραμένει συνδεδεμένη στο εξοχικό, ενώ για τον υπόλοιπο χρόνο, θα πληρώνουν μόνο €5,95 το μήνα, με μέγιστο χρόνο αποσύνδεσης, τους έξι μήνες το χρόνο.
  5. Το 2ο Internet Home προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια ή μικρότερη ταχύτητα από το 1ο Internet Home προϊόν. Το 2ο Internet Home προϊόν προσφέρει μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο και την δωρεάν διευκόλυνση Safe Internet for Home. Οι διευκολύνσεις των 4 ηλεκτρονικών διευθύνσεων και η πρόσβαση στην υπηρεσία Cytanet Wireless Zone δεν προσφέρονται.
  6. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος σύνδεσης και το ενοίκιο της σταθερής τηλεφωνίας ή της πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
  7. Πελάτες με προϊόντα Internet Home έχουν τη δυνατότητα για ενισχυμένη ταχύτητα αποστολής.
  8. Το προϊόν Internet Home200Mbps και Internet Home300Mbps προσφέρεται μόνο μέσω οπτικής ευρυζωνικής πρόσβασης.
  9. Το προϊόν Internet Home300Mbps προσφέρεται μόνο σε ιδιώτες.
  10. H πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρεται ως ακολούθως: (i) Διαφημιζόμενη ταχύτητα - είναι η ταχύτητα που διαφημίζεται για κάθε προϊόν, (ii) Μέγιστη ταχύτητα - είναι η ίδια με τη διαφημιζόμενη ταχύτητα, (iii) Συνήθης ταχύτητα - είναι τουλάχιστον το 90% της μέγιστης ταχύτητας και θα είναι διαθέσιμη στον τελικό χρήστη καθ’ όλο το 24ωρο. (iv) Ελάχιστη ταχύτητα - ορίζεται στο 80% της μέγιστης ταχύτητας.