Στη Cytavision, ταξίδι στην ιστορία
με το νέο κανάλι Viasat History Channel

Ένα νέο κανάλι ντοκιμαντέρ, το Viasat History Channel, προστίθεται στη γκάμα των τηλεοπτικών καναλιών της Cytavision.

Μέσα από μια φρέσκια προσέγγιση και ενδελεχώς τεκμηριωμένες απόψεις, οι χαρισματικοί ιστορικοί του καναλιού αναλύουν γεγονότα και μυστικά του παρελθόντος και εξηγούν πώς αυτά έχουν καθορίσει το σήμερα. Καθηλωτικές αληθινές ιστορίες, κυρίως για την ευρωπαϊκή ιστορία αλλά και για αρχαίους πολιτισμούς, αιχμαλωτίζουν συναίσθημα και προσοχή.

Ντοκιμαντέρ βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα όπως το “The Story of Egypt”, “Rome: Empire Without Limits”, ιστορίες μυστηρίου και συνομωσίας όπως η ανατριχιαστική εξιχνίαση της 300χρονης δυναστείας της οικογένειας Romanov με το “Empire of The Tsars” και  σειρές εποχής όπως η “37 Days-The Road to World War I”, “Banished”, καθώς και η βραβευμένη με Emmy σειρά “Bleak House”, είναι κάποια από τα αντιπροσωπευτικά προγράμματα του καναλιού.

Οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να ζήσουν ένα ταξίδι στο χρόνο, μέσα από προγράμματα και ντοκιμαντέρ, που κυμαίνονται από τις πλουσιοπάροχες ζωές των βασιλιάδων μέχρι τους αγώνες των σκλάβων, αλλά και τις μεγαλύτερες στρατιωτικές εκστρατείες του κόσμου. 

Το Viasat History Channel βρίσκεται στη θέση 78 της Cytavision και είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές των οικιακών πακέτων Super Pack, Variety Pack και Value Pack χωρίς επιπλέον χρέωση.