• Μηνιαία συνδρομή RED
Roaming Like at Home
Cytamobile-Vodafone

Επικοινώνησε ξέγνοιαστα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Από την 1η Ιουνίου 2017 εφαρμόζουμε πλήρως το κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σου δίνουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου χωρίς επιπλέον κόστος όταν ταξιδεύεις στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Γιβραλτάρ & Μονακό για να μιλάς και να σερφάρεις και με ταχύτητες 4G στους πιο συχνούς προορισμούς της Ευρώπης.

Προγράμματα Συμβολαίου

- RED

- RED Family

- MakeYourOwn

- Classic

- Light


soeasy pay as you go

- soeasy Plus

- Πακέτα Mobile Internet

- Τιμές


Vodafone Mobile Broadband

- Vodafone Mobile Broadband

- Vodafone Mobile Broadband pay as you go

Τι σου προσφέρει

 • Χρήση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας του προγράμματός σου για εξερχόμενες κλήσεις προς Κύπρο ή προς τη χώρα στην οποία θα ταξιδέψεις ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Χρήση των ενσωματωμένων SMS του προγράμματός σου για την αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς όλους τους προορισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Χρήση των ενσωματωμένων ΜΒ του προγράμματός σου, χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Εισερχόμενες κλήσεις χωρίς επιπλέον κόστος.


Προορισμοί

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γκέρνσι, Γουαδελούπη, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Μονακό, Νήσος Μαν, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τζέρσι, Τσεχία, Φιλανδία

Διευκρινίσεις

 • Στα προγράμματα χωρίς ενσωματωμένο περιεχόμενο υπηρεσιών οι εξερχόμενες κλήσεις, τα μηνύματα SMS, ΜΜS και το Mobile Internet χρεώνονται σύμφωνα με τις χρεώσεις του κάθε προγράμματος.
 • Στα προγράμματα με ενσωματωμένο χρόνο ομιλίας, μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας, οι εξερχόμενες κλήσεις προς Κύπρο ή προς την επισκεπτόμενη χώρα ή προς άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρεώνονται σύμφωνα με τις χρεώσεις του κάθε προγράμματος.
 • Στα προγράμματα με ενσωματωμένα SMS, μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων SMS η χρέωση ακολουθεί τις χρεώσεις του κάθε προγράμματος.
 • Στα προγράμματα με ενσωματωμένο Mobile Internet, μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων ΜΒ, η χρέωση είναι σύμφωνα με τις χρεώσεις του κάθε προγράμματος.

Πολιτική Εύλογης Χρήσης - Ευρωπαϊκός κανονισμός

Ο γενικός κανόνας του Roaming Like at home καθορίζει ότι, εφόσον βρίσκεσαι περισσότερο χρόνο στην Κύπρο παρά στο εξωτερικό, ή αν χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο περισσότερο στην Κύπρο από ό, τι στο εξωτερικό, τότε θα μπορείς να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου και να χρεώνεσαι με τοπικά τέλη ενόσω ταξιδεύεις οπουδήποτε στην ΕΕ. Αυτό θεωρείται μια εύλογη χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής.

Συγκεκριμένα, η εύλογη χρήση διεθνούς περιαγωγής βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ της δραστηριότητας ενόσω ο πελάτης βρίσκεσαι σε περιαγωγή και της δραστηριότητας του στην Κύπρο σε διάστημα 4 μηνών: αν η παρουσία του στο εξωτερικό αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του και η χρήση του είναι μεγαλύτερη στο εξωτερικό από ό, τι στην Κύπρο για περίοδο τεσσάρων μηνών, τότε θα ζητηθεί από τον πελάτη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να συμμορφωθεί με βάση τους κανονισμούς εντός 14 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται επιπρόσθετη χρέωση για τη χρήση του ενόσω βρίσκεσαι στο εξωτερικό:

 • €0,0381/ λεπτό
 • €0,0119/ SMS
 • €0,005355/ ΜΒ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.


Επικοινώνησε μαζί μας