• Μηνιαία συνδρομή RED
Mobile Applications
Cytamobile-Vodafone

selfCare

selfCare
Με το selfCare μπορείς εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζεσαι το λογαριασμό και τις υπηρεσίες σου από το Smartphone σου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές RED και soeasy από τη Cytamobile-Vodafone.

selfCare selfCare

personalCloud

personalCloud
Με την εφαρμογή personalCloud αποθηκεύεις εύκολα & με ασφάλεια επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία στον προσωπικό σου αποθηκευτικό χώρο. Ταυτόχρονα, έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτά από όλες τις συσκευές σου (smartphone, laptop & tablet) όπου και αν βρίσκεσαι. Ο διαθέσιμος όγκος διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα RED.

personalCloud personalCloud

liveSports

liveSports
Με την εφαρμογή liveSports έχεις στο κινητό σου, τις καλύτερες φάσεις & στιγμιότυπα του Κυπριακού Πρωταθλήματος, UEFA Champions League και Europa League.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για όλους τους συνδρομητές της Cytamobile-Vodafone, ενώ είναι Δωρεάν για τους πελάτες RED4.

liveSports liveSports

safeMobile

safeMobile
Η εφαρμογή safeMobile, ενδυναμώνει το ρόλο σου σαν γονέας στη νέα ψηφιακή εποχή, προσφέροντας ελεγχόμενη ελευθερία & ασφάλεια στο παιδί σου, όταν αυτό χρησιμοποιεί το smartphone του. Είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε όλους τους συνδρομητές της Cytamobile-Vodafone.

safeMobile

CytaInfo+

CytaInfo+
Το CytaInfo+ είναι μια έξυπνη εφαρμογή για να βρίσκεσαι πάντα σε επαφή με τη Cyta με άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και εξυπηρέτηση.

safeMobile safeMobile

Tel OntheGo

Tel OntheGo
Πάρε το σταθερό τηλεφωνικό σου αριθμό παντού. Παράγγειλε την υπηρεσία Telephony OntheGo και κατέβασε την εφαρμογή Tel OntheGo στη συσκευή σου.
Η εφαρμογή είναι συμβατή με PC, Smartphone και Tablet που λειτουργούν με Android, iOS και Windows.

safeMobile safeMobile

Tel OntheGo

Cytavision Go
H νέα Cytavision πηγαίνει μαζί σου παντού, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή, ακόμη και στο εξωτερικό. Τώρα, μπορείς να απολαμβάνεις 40 περίπου κανάλια από το κινητό σου τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σου, περιλαμβανομένων των Cytavision Sports, ανάλογα με το πακέτο σου.

safeMobile safeMobile

Επικοινώνησε μαζί μας