Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Live Streaming

Η υπηρεσία Live Streaming της CYTANET παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανών μεταδόσεων βίντεο και ήχου (live streaming) μέσω διαδικτύου. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τους σημαντικότερους αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου, για τους οποίους η Cytavision διαθέτει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, χρησιμοποιώντας μια ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Live Streaming της CYTANET, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείς και να πιστώσεις το ηλεκτρονικό σου καλάθι. Η διαδικασία αυτή παίρνει μερικά λεπτά, αναλόγως της εξοικείωσης σου με αγορές από το διαδίκτυο, γι’ αυτό σε προτρέπουμε να δώσεις στον εαυτό σου το απαραίτητο χρονικό περιθώριο πριν από την έναρξη του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιγραφή Τέλη Περίοδος Χρέωσης
Πελάτης δικτύου Cyta 3 Μονάδες ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ
Πελάτης άλλου δικτύου 6 Μονάδες ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ
Πελάτης δικτύου εκτός Κύπρου 3 Μονάδες ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ
Μαγνητοσκοπημένος αγώνας 3 Μονάδες ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ

Σημείωση: 1 Μονάδα = €1 (Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.)

Η εγγραφή και πίστωση του ηλεκτρονικού σου καλαθιού, γίνεται με τα πιο κάτω απλά βήματα:

Βήμα 1. Εγγράψου στην υπηρεσία Live Streaming της CYTANET συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ.

Στο πεδίο «Email» θα πληκτρολογήσεις την ηλεκτρονική σου διεύθυνση (e-mail) και στο πεδίο «Κωδικός» θα ορίσεις τον προσωπικό μυστικό κωδικό σου, που θα χρησιμοποιείς κάθε φορά που θα θέλεις να παρακολουθήσεις έναν αγώνα. Η εγγραφή θα γίνει μόνο την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις την Υπηρεσία.

Βήμα 2. Πίστωσε το καλάθι σου με μονάδες, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα. Η κάθε μονάδα αντιστοιχεί σε €1 (π.χ. €10 = 10 μονάδες). Οι μονάδες αυτές θα εξαργυρώνονται όποτε θέλεις να παρακολουθήσεις έναν αγώνα. Βεβαιώσου ότι έχεις αρκετές μονάδες στο καλάθι σου προτού προχωρήσεις στη θέαση του αγώνα. Όσες μονάδες δεν χρησιμοποιήσεις θα βρίσκονται στη διάθεσή σου για την επόμενη θέασή σου.

  1. Επίλεξε τον αριθμό τον μονάδων που επιθυμείς να αγοράσεις από τις προεπιλεγμένες τιμές και μετά κάνε κλικ στο εικονίδιο «συνέχεια».
  2. Θα μεταφερθείς στη σελίδα της JCC. Ακολούθησε τις οδηγίες που αναφέρονται στη σελίδα, για αγορά των μονάδων. Όταν τελειώσεις, το καλάθι σου θα είναι πιστωμένο.

Βήμα 3. Επίλεξε τον αγώνα που επιθυμείς και κάνε κλικ στο εικονίδιο [θέαση]. Στη συνέχεια αποδέξου τους όρους και ακολούθως κάνε κλικ στο εικονίδιο [αποδοχή]. Θα προχωρήσεις στη θέαση του αγώνα και οι αντίστοιχες μονάδες θα αφαιρεθούν από το καλάθι. Εάν δεν υπάρχουν αρκετές μονάδες, επίστρεψε στο Βήμα 2.

Σημείωση: Για θέαση κάποιων αγώνων των πρωταθλημάτων UEFA, θα μεταφέρεσαι στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της UEFA απ’ όπου θα μπορείς να τους αγοράζεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα. Σε τέτοια περίπτωση, το ηλεκτρονικό σου καλάθι στη CΥΤΑΝΕΤ δεν θα χρεωθεί. Η υπηρεσία Live Streaming της CYTANET καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε οι περισσότεροι αγώνες των πρωταθλημάτων UEFA και ειδικά αυτοί που συμμετέχουν Κυπριακές ομάδες, να μεταδίδονται μέσω της δικής της ιστοσελίδας.

Η εγγραφή είναι απαραίτητη μόνο την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τη νέα υπηρεσία.

Κάθε επόμενη φορά θα μπορείς να πληκτρολογείς τον κωδικό σου και, εφόσον διαθέτεις αρκετές μονάδες, θα μπορείς να προχωρείς κατ’ ευθείαν στη θέαση του αγώνα.

Εάν δεν διαθέτεις αρκετές μονάδες ακολούθησε το Βήμα 2, πιο πάνω.

Για περισσότερη βοήθεια δες τα πιο κάτω σχετικά βίντεο:

Δες τη διαδικασία εγγραφής

Δες τη διαδικασία αγοράς μονάδων

Οι βασικές προϋποθέσεις για ζωντανή μετάδοση μέσω της υπηρεσίας Live Streaming είναι:

  • Πλοηγός με εγκατεστημένο το πρόσθετο Flush Plugin έκδοση 11.5 ή νεώτερη.
  • Γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο (ελάχιστη ταχύτητα 350kbps).
  • Απενεργοποίησε προσωρινά εφαρμογές όπως firewall ή popup blockers οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υπηρεσία.
  • Ενεργοποιημένη η Javascript από τον πλοηγό διαδικτύου.

Παρακολούθησε τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων της αγαπημένης σου ομάδας, από οποιοδήποτε υπολογιστή (PC ή lap-top) με μια σύνδεση στο διαδίκτυο, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, στο σπίτι ή στο γραφείο.