Μοιραζόμαστε τη δύναμη της επικοινωνίας

Μια στιγμή είναι αρκετή να μας κρατήσει μαζί…
Αυτή είναι η δύναμη της επικοινωνίας.
Γι’ αυτό, και την μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους
μας που τη χρειάζονται περισσότερο.

Επαγγελματίες Υγείας | Οίκoυς Ευγηρίας | Παιδικές Στέγες

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας μας επέβαλε για ακόμη μια φορά κοινωνική αποστασιοποίηση, κρατώντας μας μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Cyta, γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τη δύναμη και την ελευθερία που μας παρέχει η επικοινωνία.

Τη δύναμη να κρατάμε ενωμένες τις οικογένειες, τους φίλους, τις παρέες. Τη δύναμη να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να δουλεύουν, τους επαγγελματίες υγείας να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία, στο κράτος να αναδιπλωθεί και να προσαρμοστεί.

Τη δύναμη να μην νοιώθουμε μόνοι!

Για αυτό σε συνεργασία με  το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενισχύουμε την  επικοινωνία των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε Οίκους ευγηρίας αλλά και νέων σε παιδικές στέγες.

Στο πλαίσιο αυτό, ως Cyta σε στενή συνεργασία με τα δύο Υπουργεία αφού αξιολογήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης της επικοινωνίας 80 περίπου σημείων Παγκύπρια προχωρούμε με δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων υφιστάμενων υπηρεσιών διαδικτύου και  προσφέρουμε, όπου απαιτείται,  δωρεάν νέες συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας για  έξι μήνες.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία μας εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών πριν τα Χριστούγεννα.

Την ίδια ώρα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ),  παρέχουμε ουσιαστική ενίσχυση της επικοινωνίας στους Επαγγελματίες Υγείας Παγκύπρια, οι οποίοι, την περίοδο των γιορτών, υπηρετούν το καθήκον τους, είτε στους θαλάμους όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid 19, είτε ως πληρώματα των ασθενοφόρων, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.   

Συγκεκριμένα, για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν ενίσχυση της επικοινωνίας τους, είτε μέσα από υφιστάμενα προγράμματα συμβολαίου της Cytamobile Vodafone, είτε μέσα από πακέτα προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy.

Για το 2021, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε, στους ίδιους ρυθμούς, με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό να φροντίζουμε ώστε ο κάθε ένας από εμάς να είναι κοντά σε όσους αγαπά.

Από όλους εμάς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, γεμάτη αγάπη, δύναμη και υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. 

Καλές γιορτές, με ασφάλεια, σε όλους.
#KeepInTouch