Μουσική

Δώσε στο κινητό σου το ρυθμό που σ' εκφράζει κάνοντας το να κτυπά στους ρυθμούς που εσύ θέλεις.

Welcome Tones
Αντικατάστησε τον κλασσικό ήχο κλήσεις με τη μουσική που σου αρέσει ώστε όσοι σε καλούν στο κινητό να ακούν τον ήχο που σε εκφράζει. Μπορείς ακόμα να επιλέξεις διαφορετικό ήχο για κάθε έναν από τους φίλους σου!

Full Track MP3
Μπες από το κινητό σου στο http://live.cytamobile-vodafone.com στην ενότητα μουσική και κατέβασε το τραγούδι που σε εκφράζει.

Realtones
Κάνε το κινητό σου να κτυπάει μοναδικά. Μπες από το κινητό σου στο http://live.cytamobile-vodafone.com στην ενότητα μουσική και επίλεξε το Realtone που επιθυμείς.

Πολυφωνικά ringtones
Μια μεγάλη συλλογή από γνωστά τραγούδια. «Κατέβασε» μοναδικά πολυφωνικά ringtones… και άφησε τη μουσική να μιλήσει για σένα.

Human Ringtones
«Κατέβασε» στο κινητό σου human ringtones και κάνε το να μιλά με τις πιο χαρακτηριστικές φωνές από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου και όχι μόνο!

Mini Sounds
Άλλαξε στυλ στο κινητό σου και κατέβασε μοναδικούς σύντομους ήχους της αρεσκείας σου που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις από το πλήθος!

Karaoke
Ή αλλιώς, πώς να κυνηγήσεις το κρυφό ταλέντο σου στη μουσική. Διάλεξε τη μελωδία του κομματιού που σε ενδιαφέρει και τραγούδησε εντελώς με το δικό σου τρόπο τους στίχους του τραγουδιού που περνάνε από μπροστά σου μέσα από την οθόνη του κινητού σου.