Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Προστασία Εταιρικού Ταχυδρομείου

Η υπηρεσία Προστασία Εταιρικού Ταχυδρομείου απευθύνεται σε εταιρείες που θέλουν να προστατέψουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο από ιούς και αυτόκλητα (spam) μηνύματα και η διαχείριση των μηνυμάτων τους γίνεται από ιδιόκτητο εξοπλισμό ή από εξοπλισμό τρίτης εταιρείας. Με την επιλογή της υπηρεσίας αυτής τα μηνύματα θα ελέγχονται μέσα από τους υπηρέτες της Cytanet και όπου αναγνωρίζονται ως μηνύματα που περιέχουν ιούς ή αυτόκλητα μηνύματα θα αποκόπτονται.


Για να γίνεις συνδρομητής στην υπηρεσία απλά τηλεφώνησε στο 8000-8080, χωρίς χρέωση, ή στο email: cytanet@call-centre.cyta.com.cy

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 30,50Εφάπαξ
Συνδρομή€ 8,13Μηνιαία

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 30,50Εφάπαξ
Συνδρομή€ 20,34Μηνιαία

Σημειώσεις:
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Προστασία Εταιρικού Ταχ: Τα πιο πάνω τέλη εφαρμόζονται για υφιστάμενους πελάτες της υπηρεσίας Εταιρ. Ταχ.
  3. Προστασία Ιδ. Εταιρικού Ταχ: Τα πιο πάνω τέλη εφαρμόζονται για την προστασία του 1ου διαδικτυακού ονόματος για πελάτες που δεν έχουν αγοράσει την υπηρεσία ηλεκτρ. ταχυδρομείου. Για την προστασία επιπρόσθετων ονομάτων εφαρμόζονται τα τέλη της συνδρομής προστασίας εταιρ. ταχ. (βλ. αντίστ. τέλος).