Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Εταιρικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Εταιρικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο - PoP3
Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν να παρέχουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις στους υπαλλήλους τους. Για παράδειγμα τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάποιο domain name (πχ xxxx@mycompany.com.cy) ανεξαρτήτως του αποδοχέα μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα μόνο αρχείο στον υπηρέτη του Cytanet. Το αρχείο θα λαμβάνεται από την εταιρεία σε τακτά χρονικά διαστήματα για κατανομή στους αποδοχείς. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία εξοικονομεί χρήματα αφού δεν χρειάζεται να ενοικιάσει ξεχωριστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις για κάθε υπάλληλο.

Εταιρικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο - SMTP
Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν να παρέχουν ηλεκτρονικές διευθύνσεις στους υπαλλήλους τους. Τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δρομολογούνται σε υπηρέτη της εταιρείας o οποίος είναι υπεύθυνος για να τα αποθηκεύσει και διαχωρίσει.


Για να γίνεις συνδρομητής στην υπηρεσία απλά τηλεφώνησε στο 8000-8080, χωρίς χρέωση, ή στο email: cytanet@call-centre.cyta.com.cy

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ - PoP3
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 50,84Εφάπαξ
Συνδρομή€ 20,34Μηνιαία

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ - SMTP
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Παροχής€ 50,84Εφάπαξ
Συνδρομή€ 12,20Μηνιαία

Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.