Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Cyta, 50 χρόνια εξέλιξης

50years 1 50years 2
50years 3

Τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της Cyta, αποτελούν ένα ταξίδι στο μέλλον. Ένα συνεχές ταξίδι στην εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών κάθε εποχής που πέρασε αλλά και των εποχών που ακολουθούν.

Στη Cyta, κάποτε ξεκινήσαμε να φέρνουμε το μέλλον με ένα τηλέφωνο. Μια συσκευή πολυτελείας που μπορούσε να φέρει τον κόσμο σε επαφή με άτομα που βρίσκονταν μακριά του. Αργότερα εγκαινιάσαμε μια σειρά από υπηρεσίες, το τέλεξ, το φαξ, την κινητή τηλεφωνία, το internet, που έκαναν την προσωπική, την επαγγελματική και την καθημερινή μας ζωή πιο εύκολη, πιο ποιοτική πιο επικοινωνιακή.

Σε όλη αυτή την πορεία διατηρήσαμε ακέραιες τις αξίες μας για πρόοδο, ομαδικότητα και εξέλιξη όπως ακέραια και σταθερή διατηρήσαμε τη συμβολή μας στην κοινωνική πρόοδο και την ευημερία σε ποικίλους τομείς.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά, μας βρίσκουν περήφανους παρόχους ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και διαδραστική τηλεόραση είναι στα χέρια των πελατών μας.

Και επειδή ξέρουμε καλά ότι οι εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες δεν σταματούν ποτέ… φανταστείτε και το αύριο μαζί μας.