Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Συνεργάτες

Βελτίωσε την επιχείρηση σου γρήγορα και χωρίς αρχικό κόστος
CRM.COM

Η CRM.COM αναπτύσσει και προωθεί λογισμικό διαχείρισης πελατών το οποίο βοηθά στην αύξηση των πωλήσεων και των κερδών πελατοκεντρικών επιχειρήσεων.

Με κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο, και περιφερειακά γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η CRM.COM υποστηρίζει το λογισμικό της και τους συνεργάτες της σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η CRM.COM είναι ιδιωτική επιχείρηση που έχει επιτύχει αυτή την περίοδο την ετήσια αύξηση εισοδήματος περισσότερο από 50% και είναι στην διαδικασία εφαρμογής του φιλόδοξου όμως ρεαλιστικού σχεδίου της να επεκτείνει την αγορά της από ευρωπαϊκό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Cisco

Iδρύθηκε το 1984 στις ΗΠΑ και σήμερα κατέχει ηγετική θέση σε θέματα σχεδιασμού, παραγωγής και πώλησης προϊόντων δικτύωσης. Μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται τόσο στην ιδιωτική τους ζωή όσο και στην εργασία τους.  Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.cisco.com

FOCUS-ON GROUP

H FOCUS-ON GROUP ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το 2008 παρέχοντας στους επιχειρηματίες πελάτες του δικτύου της, ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης στο διαδίκτυο. Έκτοτε καταγράφει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία και κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες του αντικειμένου της. Στόχος της εταιρείας είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών του διαδικτύου και της πληροφορικής, ώστε να αποφέρει τις μέγιστες αποδόσεις στις επιχειρήσεις – πελάτες της.

Οι Υπηρεσίες

App Design | Web design | E-Commerce | SEO Services | Hosting | Social Media Development | On-line Campaigns | Affiliate Marketing | Digital Marketing | Brand Loyalty | On-line Advertising Software

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.focus-on.com.cy
 

Logicom Solutions

Η Logicom Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Κύπρο. Εξειδικεύεται στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, δικτυακής ασφάλειας, λύσεων συστημάτων καθώς και την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστημάτων λογισμικού. Προσφέρει υπηρεσίες σους ακόλουθους τομείς: σχεδιασμό και ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εγκατάσταση και παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας συστημάτων, τη διαχείριση έργων, την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και την εφαρμογή εξελιγμένων βελτιώσεων σε υφιστάμενα συστήματα.

Microsoft

H Microsoft (Nasdaq "MSFT") ιδρύθηκε το 1975 και πρωτοστατεί στη δημιουργία λογισμικών εφαρμογών, υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Οι πάροχοι υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των οργανισμών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καλωδιακών εταιρειών και προμηθευτών εξοπλισμού δικτύου επενδύουν στα ευρυζωνικά δίκτυα IP και κοιτάζουν να δημιουργήσουν και να παραδώσουν ανταγωνιστικές υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας δημιουργώντας νέες ροές εισοδήματος με το να βλέπουν πέρα από τον τομέα της φωνής. Η Microsoft είναι δεσμευμένη στο συνεταιρισμό με τους πάροχους υπηρεσιών για να παραδώσουν πλούσιες εμπειρίες στον πελάτη με τη χρήση πολλαπλών συσκευών.

Powersoft Computer Solutions

Eιδικεύεται στη δημιουργία λογισμικών συστημάτων από το 1993. Στόχος της είναι η ενδυνάμωση των επιχειρήσεων με ολοκληρωμένα λογισμικά τα οποία αποφέρουν απτά εμπορικά αποτελέσματα, αυξημένη λειτουργικότητα και απεριόριστη προσβασιμότητα. Αυτό καθίσταται δυνατό από την ποιότητα, τη δέσμευση και την εμπειρία του προσωπικού της καθώς επίσης και την προσέγγιση της να προσφέρει λύσεις στις σύγχρονες επιχειρήσεις. Το 1999 ήταν η μόνη Κυπριακή εταιρεία που πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο TickiT (επέκταση του ISO9001 για εταιρείες πληροφορικής). Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.powersoft.com.cy

Soundtech Securities Ltd

H εταιρεία Soundtech Securities, ειδικεύεται στα ασύρματα συστήματα συναγερμού και σε κλειστά συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου εισόδου. Είναι αντιπρόσωπος της Visonic στην Κύπρο καθώς επίσης και της ΑVerMedia στα DVR’s και της Vivotek στις ψηφιακές κάμερες.

Virtual IT

Η Virtual IT παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Σκοπός της εταιρείας είναι να προωθεί καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις που συμβάλουν στον εκσυγχρονισμό και την τεχνολογική αναβάθμιση κάθε οργανισμού ώστε αυτός να παραμένει τόσο ανταγωνιστικός όσο και παραγωγικός, στη σημερινή κοινωνία της πληροφορίας και γνώσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback