Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Κατηγορίες

Βελτίωσε την επιχείρηση σου γρήγορα και χωρίς αρχικό κόστος
Ηλεκτρονική Επικοινωνία (Electronic Communication and Collaboration)

Hosted Exchange

Η υπηρεσία Hosted Exchange από τη Cyta προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου εργαλεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας και συνεργασίας τα οποία βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, συνεργασίας και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της εταιρείας σας.

περισσότερα »

Διαχείριση Σχέσεων με Πελάτες (CRM)

CRM.COM

Η λύση της CRM.COM είναι σχεδιασμένη για να αυτοματοποιήσει όλο το εύρος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, όπως υποψήφιους πελάτες, παρακολούθησης παραγγελίας, διαχείρισης προωθητικών ενεργειών ή υποστήριξης κέντρου εξυπηρέτησης.

περισσότερα »

Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Facilities Management)

WebTMA

Διαχείριση και Συντήρηση των Εγκαταστάσεών σας. Η λύση αυτή μπορεί να συμπεριλάβει κτηριακές μονάδες, χώρους, μηχανήματα, οχήματα και άλλα στοιχεία του Πάγιου Ενεργητικού της εταιρείας σας.

περισσότερα »

Διαδικτυακή Τηλεδιάσκεψη (Web Conference)

Cisco WebEx

Το Cisco WebEx από τη Cyta και τη Logicom Solutions (powered by Cisco WebEx technology) σας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να μοιράζεστε ιδέες και πληροφορίες με οποιονδήποτε από οπουδήποτε.

περισσότερα »

Λογιστικά Συστήματα (Accounting)

Powersoft 365 Accounting

Το Powersoft365 Accounting από τη Cyta είναι ένα λογιστικό πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία SaaS (Software as a Service).

περισσότερα »

Έλεγχος Αποθεμάτων (Stock Control)

Powersoft Stock Control/POS

Το Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία SaaS (Software as a Service).

περισσότερα »

Διαχείριση Σημείων Πώλησης (POS)

Powersoft365 Stock Control/POS

Το Powersoft365 Stock Control/POS από τη Cyta είναι ένα λογισμικό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία SaaS (Software as a Service).

περισσότερα »

Συστήματα Συναγερμού (Security Systems)

Soundtech Security Systems

Η υπηρεσία Soundtech Security Systems by Cyta, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό Visonic (μέρος της Tyco Security Products), σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ένα προηγμένο σύστημα το οποίο μπορεί να τύχει ελέγχου και διαχείρισης μέσω του δικτύου κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας.

περισσότερα »

Mobile Applications

H CYTA, σε συνεργασία με την FOCUS-ON GROUP, σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet application διαθέσιμο σε App Store και Google Play. Οι εφαρμογές εντάσσονται στο πλαίσιο καινοτόμων Mobile εφαρμογών καλύπτοντας εξατομικευμένες ανάγκες όλων των επαγγελματικών ομάδων.

περισσότερα »

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback