Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία με κύριο μήνυμα το «Όσα μετρούν για σένα»

Η Cyta πιστεύει στην επικοινωνία, σε κάθε της μορφή. Η νέα διαφημιστική εκστρατεία με κύριο μήνυμα το «Όσα μετρούν για σένα», θέλει να επικοινωνήσει την πραγματική αξία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Cyta στην σύγχρονη ζωή του κάθε πελάτη της, προσωπική και επαγγελματική.

Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας είναι ο γνωστός σχολικός πίνακας και πρωταγωνιστές της, απλοί καθημερινοί άνθρωποι. Για την υλοποίηση της εκστρατείας, στήθηκαν τεράστιοι σχολικοί πίνακες σε κεντρικά σημεία διαφόρων πόλεων και χωριών της Κύπρου και ζητήθηκε από τον κόσμο να μοιραστεί μαζί μας τι είναι αυτό που μετρά για τον καθένα χωριστά. Οι απαντήσεις του κόσμου αποτέλεσαν το βασικό συστατικό της νέας μας διαφήμισης.

Η εκστρατεία θα συνεχιστεί, με διαφημίσεις που θα παρουσιάζουν τον τρόπο με τον οποίο η Cyta μας βοηθά να είμαστε σε επαφή με σε όσα μετρούν και έχουν αξία σε κάθε έναν από εμάς.

 

Τηλεοπτική διαφήμιση

Έντυπη διαφήμιση

Feedback