Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Vodafone #Firsts

      

Το να κάνουμε κάτι για 1η φορά δίνει ενδιαφέρον στη ζωή. Μας βοηθά να προχωράμε, να ανακαλύπτουμε καινούρια πράγματα, να ξεπερνάμε τα όρια μας. Θέλει θάρρος να διασχίσεις τον ωκεανό ή να πατήσεις στο φεγγάρι. Χρειάζεται όμως και συνεργασία, φιλοδοξία και προσπάθεια.

Ανάμεσα μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν πράγματα για 1η φορά. Η Cytamobile-Vodafone θέλει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να τους εμπνεύσει να «πουν» τη δικιά τους ιστορία τους. Γιατί όταν ενώνεται η τεχνολογία με την ανθρώπινη προσπάθεια, γίνονται απίστευτα πράγματα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα μοιραστούμε ιστορίες, που θα αποδεικνύουν πόσο σπουδαίοι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι. Αυτές οι καταπληκτικές ιστορίες και πολλές άλλες, είναι εδώ για να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να κάνουν το…πρώτο βήμα και ίσως να βρουν το δικό τους #First.

 
Feedback