Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεόραση FAQs

Επίλεξε Επίλεξε κατηγορία

Κανάλια (Μαγνητοσκοπημένα, Πληροφορίες)

Πώς μπορώ να συντονιστώ με το κανάλι της επιλογής μου;
Αφού ακολουθήσεις τις οδηγίες 1 & 2 όπως περιγράφονται στην ερώτηση "Πώς μπορώ να δω τα κανάλια που ανήκουν σε κάθε θεματική ενότητα;"

1. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να επιλέξεις το κανάλι που σε ενδιαφέρει.
2. Πάτησε δυο φορές το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να συντονιστείς με το κανάλι της επιλογής σου.
Πώς μπορώ να αλλάξω κανάλι;
Καθώς είσαι συντονισμένος με κάποιο κανάλι:

1. Πάτησε το πλήκτρο CH+ ή CH- για να προχωρήσεις στο αμέσως επόμενο ή προηγούμενο κανάλι αντίστοιχα ή

1. Πάτησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης για να εμφανιστεί στην οθόνη σου ο Συνοπτικός Οδηγός Προγραμμάτων (SEPG)
2. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να δεις το συνοπτικό πρόγραμμα τηλεόρασης για το κάθε κανάλι ξεχωριστά.
3. Πάτησε το enter ή OK για να συντονιστείς με το κανάλι που επιθυμείς.
Πώς μπορώ να δω τα κανάλια που ανήκουν σε κάθε θεματική ενότητα;
Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει το πιο πάνω:

1ος τρόπος:
1. Μόλις μπεις στο χώρο Τηλεοπτικά παρουσιάζεται η λίστα με όλες τις θεματικές ενότητες των διαθέσιμων καναλιών.
2. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να δεις τις διαθέσιμες θεματικές ενότητες.
3. Χρησιμοποίησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να δεις όλα τα κανάλια που ανήκουν στην ενότητα της επιλογής σου.

2ος τρόπος:
1. Ένας δεύτερος πιο εύκολος τρόπος για να δεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια μαζί με τον οδηγό προγραμμάτων τους σε μια οθόνη είναι να πατήσεις το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη "Οδηγός Προγραμμάτων" απο τον Σύντομο Οδηγό Προγραμμάτων καθώς παρακολουθείς κάποιο κανάλι. (Χρησιμοποίησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK απο το τηλεχειριστήριο σου για να δεις τον Σύντομο Οδηγό Προγραμμάτων.)
2. Στην συνέχεια πάτησε το μπλε πλήκτρο.
Μπορώ να παρακολουθήσω το πρόγραμμα ενός καναλιού που έχει ήδη προβληθεί; Πως; (ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΑ)

Για να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα ενός καναλιού που έχει ήδη προβληθεί:

Τη νέα αυτή δυνατότητα σου την προσφέρει η Cytavision εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα Κυπριακά κανάλια που διαθέτει η υπηρεσία!

Υπάρχουν 3 τρόποι να γίνει αυτό

1ος τρόπος:
Βρίσκεσαι στον χώρο των καναλιών:

1. Συντονίσου με ένα απο τα διαθέσιμα κυπριακά κανάλια (από την θέση 3-11). Πάτησε δεξί βέλος ή ΟΚ απο το τηλεχειριστήριο ή το πληκτρολόγιο σου για να εμφανιστεί μπροστά σου ο Σύντομος Οδηγός Προγραμμάτων. ΠΡΟΣΕΞΕ ότι σε αυτά τα κάναλια εμφανίζετε ένα Πράσινο Βέλος στο τέλος δεξιά του Σύντομου Οδηγού Προγραμμάτων. Αυτό το βέλος υποδηλώνει τη λειτουργία "PLAY".

Αυτή η ένδειξη σημαίνει ότι στο κανάλι που είσαι υπάρχουν προγράμματα που έχουν ΗΔΗ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Μπορείς να δεις προγράμματα που έχουν ήδη προβληθεί απο τα εν λόγω κανάλια μέχρι και 3 μέρες πριν απο την ημέρα που παρακολουθείς το κανάλι.

2. Κινήσου με το αριστερό βέλος (δίπλα απο το πλήκτρο ΟΚ στο τηλεχειριστήριο σου) για να επιλέξεις ποιο πρόγραμμα θέλεις να δεις. Θα δεις τις μέρες και τις ώρες των μαγνητοσκοπημένων προγραμμάτων στο πάνω αριστερό μέρος του οδηγού.

3. Αφού επιλέξεις το πρόγραμμα πάτησε το πλήκτρο "PLAY" από το τηλεχειριστήριο σου. Σε λίγα λεπτά θα αρχίσει το πρόγραμμα που θέλεις να δεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται κατά την θέαση μιας ταινίας, δηλαδή τα "FFW", "REW", "PAUSE".

4. Εαν θέλεις να διακόψεις το πρόγραμμα και να επανέλθεις στην τρέχουσα ροή του καναλιού απλά πάτησε το πλήκτρο "STOP" από το τηλεχειριστήριο σου.

2ος τρόπος:

Καθώς παρακολουθείς ένα απο τα Κυπριακά κανάλια πάτησε το μπλε πλήκτρο απο το τηλεχειριστήριο σου για να μπεις στον χώρο του Οδηγού Προγραμμάτων (Grid Guide).
α) Στο σημείο αυτό μπορείς να κινηθείς με το αριστερό βέλος απο το τηλεχειριστήριο σου, να βρεις το πρόγραμμα που θέλεις να δεις από τα μαγνητοσκοπημένα και να πατήσεις το πλήκτρο play για να αρχίσει η προβολή.
β) Ένας δεύτερος τρόπος να δεις τα μαγνητοσκοπήμενα προγράμματα χωρίς να κινήσε με το αριστερό βέλος είναι να πατήσεις το Κίτρινο πλήκτρο με την ένδειξη Μετακίνηση (Go To). Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί μπροστά σου επίλεξε ημερομηνία πατώντας τα πάνω-κάτω πλήκτρα (γύρω απο το ΟΚ) και αντίστοιχα επίλεξε ώρα πατώντας τα πλήκτρα δεξί -αριστερό γύρω απο το τηλεχειριστήριο σου.

Πάτησε το ΟΚ για επιβεβαίωση και αφού μεταβείς στο πρόγραμμα της επιλογής σου πάτησε το play για να αρχίσει η προβολή του μαγνητοσκοπημένου προγράμματος.

3ος τρόπος:

Μπες στο Μενου, στο χώρο Κανάλια. Επίλεξε Μαγνητοσκοπημένα. Αφού επιλέξεις το κανάλι θα παρουσιαστεί μπροστά σου το πρόγραμμα του. Μετακινήσου προς τα πάνω ώστε να δεις τα μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και πάτησε το δεξί βέλος από το τηλεχειριστήριο σου για να ξεκινήσει η προβολή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα που βλέπω δεν είναι αυτό που επέλεξα να δω από τον Σύντομο Οδηγό Προγραμμάτων!

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι η μανγητοσκόπηση γίνετε ΜΟΝΟ για τις 3 τελευταίες μέρες προβολής του καναλιού ενώ στον Σύντομο Οδηγό Προγραμμάτων θα βλέπεις να αναγράφονται τα προγράμματα όπως έχουν δοθεί στην Cytavision απο τα ίδια τα κανάλια.

Για οποιεσδήποτε αλλαγές είτε στο Πρόγραμμα των καναλιών είτε στην ώρα προβολής τους ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η CYTAVISION.

Επίλεξα να δω ένα πρόγραμμα αλλά δεν το βλέπω! Γιατί;

Ο λόγος που δεν βλέπεις το πρόγραμμα που επίλεξες πιθανόν να οφείλετε σε αλλαγές των καναλιών όπως εξηγήθηκε ποιο πάνω.

Εάν όμως βλέπεις διαφημίσεις πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στο πρόγραμμα από το ίδιο το κανάλι. Απλά πάτησε το πλήκτρο "FFW" από το τηλεχειριστήριο σου μέχρι να εμφανιστεί το πρόγραμμα που επιθυμείς. Στην συνέχεια πάτησε ξανά το πλήκτρο "PLAY".

Το πρόγραμμα που βλέπω κόπηκε πριν τελειώσει!

Αυτό οφείλετε στη καθυστέρηση προβολής του προγράμματος απο το κανάλι.

Απλά κινήσου ξανά με το αριστερό βέλος για να βρεις το ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από αυτό που παρακολουθούσες και πάτησε το πλήκτρο "PLAY" για να ξεκινήσει. Σε αυτό το σημείο θα δεις τη συνέχεια του προηγούμενου προγράμματος που έβλεπες.

Πως μπορώ να δω τα προγράμματα τηλεόρασης του κάθε καναλιού α) για ολόκληρο το 24ωρο και β) συνοπτικά; Υπάρχει τρόπος να δω περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που παρακολουθώ χωρίς να φύγω απο τον χώρο των Καναλιών (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / INFO);
Για να δεις τα προγράμματα τηλεόρασης για ολόκλήρο το 24ωρο:

Μπες στο χώρο Μενού, στην κατηγορία Τηλεοπτικά

1. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να επιλέξεις την επιλογή "Όλα τα Κανάλια".
2. Πάτησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να δεις όλα τα κανάλια που ανήκουν στην ενότητα της επιλογής σου.
3. Πάτησε ξανά το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να δεις το πρόγραμμα του καναλιού για ολόκληρο το 24ωρο.

Αν είσαι ήδη συντονισμένος με κάποιο κανάλι:

1. Πάτησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να δεις το συνοπτικό πρόγραμμα τηλεόρασης του συγκεκριμένου καναλιού (Σύντομος Οδηγός Προγραμμάτων). Στο σημείο αυτό μπορείς να δεις τον τίτλο του προγράμματος που μεταδίδεται κατά τη συγκεκριμένη στιγμή καθώς επίσης, τον τίτλο και την ώρα προβολής του αμέσως επόμενου προγράμματος στο συγκεκριμένο κανάλι.

2. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να δεις το συνοπτικό πρόγραμμα τηλεόρασης για το κάθε κανάλι ξεχωριστά.

Υπάρχει τρόπος να δω περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που παρακολουθώ χωρίς να φύγω απο τον χώρο των Καναλιών;

1. Πάτησε το δεξί βέλος κατεύθυνσης ή enter ή OK για να δεις το συνοπτικό πρόγραμμα τηλεόρασης του συγκεκριμένου καναλιού (Σύντομος Οδηγός Προγραμμάτων).
2. Πάτησε το Πράσινο πλήκτρο με την ένδειξη "Πληροφορίες/ Info". Στο πάνω μέρος της οθόνης σου μπορείς να δεις επιπλέον πληροφορίες για το τρέχων αλλά και για τα επόμενα προγράμματα που θα δεις.
3. Εάν θέλεις να αποκρύψεις την πιο πάνω πληροφορία απλά ξαναπάτησε το Πράσινο πλήκτρο που η ένδειξη του τώρα γίνετε Απόκρυψη πληροφορίας.
Feedback