Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

My Cyta FAQs

Υπηρεσίες Cytamobile

Τι είναι οι «Υπηρεσίες Cytamobile»;
Οι «Υπηρεσίες Cytamobile» είναι μια ενότητα διαχείρισης υπηρεσιών που απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Cytamobile-Vodafone (προγραμμάτων συμβολαίου και προπληρωμένης). Η πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές γίνεται μέσω του My Cyta και σου παρέχει μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να ελέγχεις το λογαριασμό σου και να διαχειρίζεσαι το πρόγραμμα και τα προϊόντα σου online.
Ποιες είναι οι υπηρεσίες που μου προσφέρονται σαν εγγεγραμμένος χρήστης στο My Cyta με Πρόγραμμα Συμβολαίου;
Αν είσαι πελάτης Προγράμματος Συμβολαίου, μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τα άλλα προϊόντα που έχεις επιλέξει, να βλέπεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και να πληρώνεις online, αν έχεις πρόγραμμα MakeYourOwn μπορείς να ελέγχεις τη χρήση του κινητού σου σε Λεπτά Ομιλίας, SMS, Mobile Internet και να τροποποιείς το πρόγραμμα σου μόλις οι ανάγκες σου αλλάξουν, να ενεργοποιείς ρυθμίσεις και cybee alerts και να στέλλεις δωρεάν Web SMS.
Ποιες είναι οι υπηρεσίες που μου προσφέρονται σαν εγγεγραμμένος χρήστης στο My Cyta με Πρόγραμμα soeasy;
Αν είσαι πελάτης Προπληρωμένης μπορείς να βρίσκεις πληροφορίες για το πρόγραμμα soeasy και τα προϊόντα που διαθέτεις, να ενεργοποιείς το πρόγραμμα soeasy που ταιριάζει στις ανάγκες σου, να κάνεις Top-Up το λογαριασμό σου 24 ώρες το 24ωρο, γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα, να βλέπεις τους κωδικούς του soeasy Rewards που δεν έχεις εξαργυρώσει ακόμα αλλά και τα πέντε τελευταία δώρα που έχεις κερδίσει.
Πως μπορώ να ενημερώνομαι για το πρόγραμμα και τα προϊόντα που έχω επιλέξει;
Αφού συνδεθείς στο My Cyta και προσθέσεις το κινητό σου μπορείς μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile να ενημερώνεσαι για το πρόγραμμα σου (Συμβολαίου ή Προπληρωμένης) καθώς και για άλλα προϊόντα που έχεις (πχ Δίδυμη Κάρτα, Πακέτο Mobile Internet κ.α.)
Πως μπορώ να μάθω ποιο πρόγραμμα MakeYourOwn να επιλέξω ή ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στις δικές μου ανάγκες;
Αφού συνδεθείς στο My Cyta κάτω από την ενότητα των Υπηρεσιών Cytamobile μπορείς, αν έχεις Πρόγραμμα Συμβολαίου, να φτιάξεις το δικό σου πρόγραμμα MakeYourOwn, μαθαίνοντας λεπτομέρειες για τη μέση μηνιαία χρήση του κινητού σου σε Λεπτά Ομιλίας ή και SMS ή και Mobile Internet κατά τους τελευταίους έξι μήνες.
Μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα MakeYourOwn ηλεκτρονικά;
Βεβαίως, αν είσαι υφιστάμενος πελάτης MakeYourOwn μπορείς μέσα από το My Cyta κάτω από την ενότητα των Υπηρεσιών Cytamobile, να αλλάξεις πακέτο οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς. Οι αλλαγές στα πακέτα ομιλίας ενεργοποιούνται την ίδια στιγμή ενώ στα Πακέτα SMS και Mobile Internet ενεργοποιούνται την επόμενη μέρα. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη σύνδεση Classic ή soeasy και θέλεις να αλλάξεις σύνδεση μπορείς να το κάνεις τηλεφωνικά στο 132 ή από τα cytashop.
Μπορώ να ενημερώνομαι για τη χρήση του κινητού μου ανά πάσα στιγμή;
Μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile μπορείς να ελέγχεις την κίνηση του λογαριασμού σου και τη χρήση του Mobile Internet ανά πάσα στιγμή ανάλογα με το πρόγραμμα και το πακέτο που έχεις. Συγκεκριμένα, αν έχεις MakeYourOwn, μπορείς να ενημερώνεσαι για την υφιστάμενη χρήση σου σε Λεπτά Ομιλίας ή/και SMS ή/και Mobile Internet. Αν έχεις πρόγραμμα συμβολαίου Classic και πακέτο Mobile Internet, τότε μπορείς να ενημερώνεσαι για τη χρήση του Mobile Internet που έχεις κάνει.
Μπορώ να δω το υπόλοιπο του λογαριασμού μου online;
Μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile μπορείς να βλέπεις το σύνολο των οφειλών όλων των λογαριασμών σου που τυχόν παραμένουν ανεξόφλητοι, καθώς επίσης και τις χρεώσεις του τρέχοντα μήνα.
Μπορώ να πληρώσω το λογαριασμό μου online;
Ναι, μπορείς να πληρώσεις το σύνολο των οφειλών όλων των εκδοθέντων λογαριασμών σου ηλεκτρονικά κάτω από την ενότητα των «Υπηρεσιών Cytamobile > My Mobile» και ακολούθως επιλέγοντας κάτω από το σύνολο του λογαριασμού σου το σύνδεσμο «Πλήρωσε το λογαριασμό σου». Η πληρωμή γίνετε με πιστωτική κάρτα. Για την πληρωμή θα χρειαστεί να καταχωρήσεις τα στοιχεία του λογαριασμού που επιθυμείς να πληρώσεις, τα οποία μπορείς να βρεις στον έντυπο λογαριασμό που σου αποστέλλεται.
Υπάρχει οποιαδήποτε πρόσθετη χρέωση για την πληρωμή των λογαριασμών μου online.
Όχι, η εξόφληση των λογαριασμών online προσφέρετε δωρεάν.
Μπορώ να βλέπω τις χρεώσεις του τρέχοντα μήνα;
Μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile μπορείς να βλέπεις το ποσό που αφορά τις κλήσεις από κινητό οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι την “Ημερομηνία τελευταίας κλήσης” που έτυχαν επεξεργασίας. Σημειώνεται ότι μπορεί να υπάρχουν κλήσεις πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ακόμα δεν έτυχαν επεξεργασίας και άρα δεν περιλαμβάνονται (για παράδειγμα κλήσεις εξωτερικού, κλήσεις διεθνούς περιαγωγής). Επίσης το ποσό δεν περιλαμβάνει μηνιαίες/πάγιες συνδρομές καθώς και το ΦΠΑ.
Πως μπορώ να μάθω το υπόλοιπο του prepaid λογαριασμού μου και την ημερομηνία λήξης της πίστωσης του;
Μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile στην κεντρική σελίδα του «My Mobile» μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου καθώς και την ημερομηνία λήξης του.
Μπορώ να βλέπω πληροφορίες σχετικά με τα δώρα που έχω κερδίσει στο soeasy Rewards;
Ναι, αν είσαι συνδεδεμένος στο My Cyta μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile μπορείς να βλέπεις τους κωδικούς του soeasy Rewards που δεν έχεις εξαργυρώσει ακόμα αλλά και τα πέντε τελευταία δώρα που έχεις κερδίσει και την ημερομηνία εξαργύρωσης τους.
Πως μπορώ να στείλω SMS από την ιστοσελίδα;
Αφού συνδεθείς στο My Cyta κάτω από την ενότητα των Υπηρεσιών Cytamobile επίλεξε από το μενού αριστερά «Στείλε Web SMS». Σε περίπτωση που έχεις περισσότερα από ένα κινητά συνδεδεμένα στον λογαριασμό σου επίλεξε πρώτα από ποιον αριθμό θέλεις να γίνει η αποστολή.
Μπορώ να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω ηλεκτρονικά υπηρεσίες;
Βεβαίως μπορείς. Αφού προσθέσεις το κινητό σου στο My Cyta μπορείς μέσω των Υπηρεσιών Cytamobile να διαχειριστείς υπηρεσίες όπως η Απόρριψη Ανώνυμης Κλήσης, η Υπέρβαση Ορίου Data, το Vodafone Passport, η Ειδοποίηση Χαμένης Κλήσης, υπηρεσία Ομάδα κ.ά.
Πως μπορώ να ενεργοποιήσω συνδρομές cybee ή να δω τι έχω ενεργοποιημένο;
Αφού συνδεθείς στο My Cyta κάτω από την ενότητα των Υπηρεσιών Cytamobile στην κεντρική σελίδα του «My Mobile» πάτησε το σύνδεσμο «Ενεργές Συνδρομές» για να δεις τι έχεις ενεργοποιημένο. Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις περισσότερες συνδρομές επιλέγοντας την κατηγορία που σε ενδιαφέρει.
Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία Welcome Tones και να δω τι διαθέσιμα τραγούδια υπάρχουν;
Στο οριζόντιο μενού πλοήγησης κάτω από το tab της «Κινητής» επίλεξε το σύνδεσμο «Welcome Tones» που βρίσκεται κάτω από την επικεφαλίδα «Alerts & More» για να δεις όλα τα διαθέσιμα τραγούδια. Αν είσαι συνδεδεμένος στο My Cyta μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά Welcome Tones και να κάνεις αριθμό παραμετροποιήσεων (πχ. να επιλέξεις τα άτομα που θέλεις να ακούνε ένα συγκεκριμένο τραγούδι, να επιλέξεις την ώρα που θέλεις να παίζει, και διάφορες άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες στη ιστοσελίδα).
Μπορώ να κάνω top-up σε soeasy κινητό ή prepaid VMB κάρτα μέσω της ιστοσελίδας;
Ναι, μέσω της ιστοσελίδας μπορείς να προμηθευτείς top-up κωδικούς και να τους πιστώσεις στο soeasy κινητό ή στην prepaid VMB σας. Απλά κάτω από τις Υπηρεσίες Cytamobile επίλεξε από το μενού αριστερά «Κάνε soeasy Top-Up» και στη συνέχεια επίλεξε «Αγόρασε Κάρτα Χρόνου». Εναλλακτικά, μπορείς να προμηθευτείς κωδικούς top-up από επιλεγμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο όπως: www.bankofcyprus.com και www.jccsmart.com. Ακολούθως για να πιστώσεις τον κωδικό από το διαδίκτυο επίλεξε «Κάνε Ηλεκτρονική Ανανέωση».
Πως μπορώ να κάνω top-up σε soeasy κινητό ή prepaid VMB κάρτα με χρέωση μηνιαίου τηλεφωνικού λογαριασμού pay monthly;
Αν είστε συνδεδεμένος στο My Cyta με πρόγραμμα Classic ή MakeΥourΟwn και μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική ανανέωση (top-up) το soeasy κινητό σας ή την prepaid VMB σας 24 ώρες το 24ωρο, γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα χρεώνοντας το λογαριασμό του συνδρομητικού σας κινητού. Απλά κάτω από τις Υπηρεσίες Cytamobile επιλέξτε από το μενού αριστερά «Κάνε soeasy Top-Up» και στη συνέχεια «Κάνε Ηλεκτρονική Ανανέωση».
Πως μπορώ να συνδεθώ με το cybee email μου;
Από την οικοσελίδα της Cyta (www.cyta.com.cy) επίλεξε από το header της σελίδας το σύνδεσμο «Web Mail» ή αν είσαι συνδεδεμένος στο My Cyta επίλεξε «περισσότερα» κάτω από την ενότητα «Υπηρεσίες Cytanet». Ακολούθως για να συνδεθείς με το cybee χρησιμοποίησε το υφιστάμενο όνομα χρήστη σου (username@cybee.com.cy) και τον υφιστάμενο κωδικό πρόσβασής σου.
Feedback