Κινητή FAQs

liveSports App

Τι είναι η υπηρεσία liveSports και πώς μπορώ να την αποκτήσω;

Η υπηρεσία liveSports σου παρέχει τη δυνατότητα να βλέπεις σε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο τα γκολ, τις καλύτερες φάσεις και τα στιγμιότυπα για το Πρωτάθλημα Cyta, το Κύπελλο Κύπρου Coca-Cola, το UEFA Champions League και την Premier League. Επιπλέον, μπορείς να ενημερώνεσαι για τα νέα των ομάδων. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ.

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω εφαρμογής (application) την οποία μπορείς να κατεβάσεις από το Apple Store για συσκευές iOS και το Google Play Store για συσκευές android, στην Κύπρο.

Πόσα στοιχίζει η υπηρεσία;
Οι πελάτες Cytamobile-Vodafone RED Plus, Black και Youth και FREEDOM έχουν δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο της εφαρμογής.
Οι πελάτες Cytamobile-Vodafone των υπόλοιπων προγραμμάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο εφόσον ενεργοποιήσουν συνδρομή €1,03 ανά εβδομάδα συμπ. ΦΠΑ.
Μέσω δικτύου Cytamobile-Vodafone ισχύουν χρεώσεις mobile internet αναλόγως του προγράμματος που έχεις συνδρομή.
Ποιες συσκευές υποστηρίζουν την εφαρμογή;
Συσκευές με λειτουργικά συστήματα android και iOS. Κάποιες συσκευές πιθανόν να μην έχουν τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας λόγω των τεχνικών τους δυνατοτήτων.
Έχω κατεβάσει την εφαρμογή Live Sports. Ποια η διαδικασία πρόσβασης στην υπηρεσία;
Άνοιξε την εφαρμογή. Αν συνδέεσαι μέσω δεδομένων η εφαρμογή θα συνδεθεί αυτόματα. Αν είσαι συνδεδεμένος μέσω WiFi πληκτρολόγησε τον αριθμό του κινητού σου στο πεδίο εισόδου.
Θα λάβεις στο κινητό σου ένα SMS που περιέχει ένα μοναδικό κωδικό για την είσοδο σου στην υπηρεσία. Ο κωδικός ισχύει για 24 ώρες.
Είμαι συνδρομητής άλλου δικτύου κινητής τηλεφωνίας και συνδρομητής Cytavision Super Pack γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία liveSports;
Η υπηρεσία liveSports είναι υπηρεσία της Cytamobile-Vodafone και είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές της Cytamobile-Vodafone.