Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεόραση FAQs

Επίλεξε Επίλεξε κατηγορία

Κανάλια (Περιεχόμενο)

Για πόσο καιρό θα έχω στη διάθεσή μου μια ταινία από την ταινιοθήκη; Για πάντα; Πόσες φορές μπορώ να τη βλέπω σε εκείνο το χρονικό διάστημα; Θα μπορώ να ελέγξω τη ροή της ταινίας αφού την ενοικιάσω;
Οι ταινίες θα ενοικιάζονται για χρονική περίοδο (24 ώρες) και θα μπορεί ο χρήστης σε αυτή την περίοδο να τις βλέπει όσες φορές θέλει. Επίσης ο πελάτης θα έχει τον πλήρη έλεγχο της ροής του σήματος ('virtual video' player με 'start', 'pause', 'fast forward', 'rewind').
Tι είναι ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγραμμάτων;

Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγραμμάτων (EPG) περιέχει πληροφορίες για τα ημερήσια τηλεοπτικά προγράμματα όλων των καναλιών, μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής σου.

Μερικές από τις πληροφορίες που περιλαμβάνει είναι:

  • Αριθμός και το όνομα του καναλιού.
  • Περιγραφή προγράμματος.
  • Έναρξη προβολής προγράμματος.
  • Πληροφόρηση για το πρόγραμμα που βλέπεις καθώς και για το αμέσως επόμενο στο κανάλι στο οποίο βρίσκεσαι συντονισμένος.
  • Δυνατότητα να δεις τι μεταδίδουν τα άλλα κανάλια, χωρίς να αλλάξεις το πρόγραμμα που παρακολουθείς.
Υπάρχει τρόπος περιορισμού του είδους καναλιών (π.χ κανάλι ενηλίκων) και ταινιών που μπορεί να έχει πρόσβαση το κάθε μέλος της οικογένειας; Πώς διασφαλίζεται η καταλληλότητα του περιεχομένου της υπηρεσίας Cytavision;
Με κάθε συνδρομή θα δίνονται δυο προσβάσεις του υπερ χρήστη και του οικογενειακού χρήστη. Ο υπερ χρήστης θα μπορεί να προγραμματίσει άλλους 7 χρήστες, όπου με βάση την ηλικία τους θα εξαρτάται και η κατηγορία περιεχομένου στην οποία θα έχουν πρόσβαση. Ο υπερ χρήστης θα μπορεί να ελέγξει τους λογαριασμούς όλων των χρηστών όπως για παράδειγμα τις χρεώσεις από ενοικιάσεις ταινιών. Πως λειτουργεί.
Μπορώ να γίνω συνδρομητής στο κανάλι ενηλίκων σε μεταγενέστερο στάδιο, μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου και πώς;
Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει κάποιος συνδρομητής στα Premium κανάλια και άρα στο κανάλι ενηλίκων.

α) Τηλεφωνώντας στον αριθμό 132.
β) Κατευθείαν απο την τηλεόρασή σου.
Feedback