Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Κινητή FAQs

Δίκτυο 4,5G

Τι είναι το 4,5G;

Η νέα γενιά 4,5G, που πρώτη η Cyta φέρνει στην Κύπρο, αποτελεί το επόμενο στάδιο επέκτασης της τεχνολογίας 4G+. Με το δίκτυο αυτό, η Cyta μπαίνει στη διακεκριμένη λίστα των  πρωτοπόρων οργανισμών παγκόσμια που διαθέτουν την τεχνολογία αυτή To νέο υπερσύγχρονο δίκτυο 4,5G της Cytamobile-Vodafone, είναι ότι πιο αξιόπιστο και γρήγορο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ποια η κάλυψη του δικτύου 4,5G;

Το δίκτυο 4,5G ήδη διαθέτει σταθμούς βάσης σε όλα τα αστικά κέντρα και στις κύριες τουριστικές περιοχές και συνεχώς αναπτύσσεται.

Ποιες είναι οι μέγιστες ταχύτητες του δικτύου 4,5;

Το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone μπορεί να προσφέρει μέγιστες ταχύτητες μέχρι 525 Mbps στην τεχνολογία 4,5G. Με το 4,5G, o μοναδικός περιορισμός στην ταχύτητα σύνδεσης είναι οι δυνατότητες των ίδιων των συσκευών, που έχουν σήμερα στα χέρια τους οι πελάτες.

Χρειάζεται ειδική συσκευή για να συνδεθώ στο νέο δίκτυο 4,5G;

Η χρήση του δικτύου 4,5G είναι εφικτή από όλες τις συσκευές: Smartphones, Tablets, που είναι συμβατές με την 4,5G τεχνολογία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 4G+ και 4,5G;

To 4,5G υπερέχει σημαντικά. Η μεγαλύτερη ευρυζωνικότητα και εμβέλεια του δικτύου 4,5G προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα και οφέλη τόσο για την καταναλωτική αγορά όσο και για την επιχειρηματική αγορά. Aξιοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές δυνατότητες, πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ταχύτητες μέχρι και 700 Mbps, κάτι που ελάχιστοι Τηλεπικοινωνιακοί Οργανισμοί στον Ευρωπαϊκό χώρο μπορούν να προσφέρουν.

Τι θα αλλάζει στην καθημερινή εμπειρία των πελατών με το 4,5G;

Με τη νέα γενιά κινητής επικοινωνίας 4,5G, οι πελάτες μας απολαμβάνουν:

  • πολύ υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο,
  • αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο
  • κατέβασμα video και μουσικής, χωρίς αναμονή,
  • άμεσο ανέβασμα και sharing στα κοινωνικά δίκτυα,
  • άριστη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών,
  • υψηλής ποιότητας θέαση από το διαδίκτυο,
  • αδιάλειπτο online gaming και,
  • πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα   
Feedback