Entrepreneur Bootcamp

Entrepreneur Bootcamp, 26 & 27 Νοεμβρίου 2016, στη Λεμεσό

Με τη Στρατηγική συνεργασία της Cyta, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το διήμερο συνέδριο «Εntrepreneur Bootcamp». Σε αυτό συμμετείχαν πέραν των 300 συνέδρων από όλη την Κύπρο. Σκοπός του συνεδρίου, ήταν να φέρει κοντά Επιχειρηματίες και να εισάγει νέες στρατηγικές που να είναι εφαρμόσιμες στη σημερινή οικονομία για την επέκταση των επιχειρήσεων τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής John Lee, διευθύνων σύμβουλος των «Wealth Dragons» και ένας από τους τους πιο δυναμικούς νέους επιχειρηματίες και επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας του best seller «The Wealth Dragon Way» και εξειδικευμένος σύμβουλος επιχειρήσεων, ήταν ο κύριος ομιλητής, ο οποίος παρουσίασε μεταξύ άλλων, ενότητες γύρω από τη δημιουργία επιχειρηματικών μοντέλων που είναι επικερδή στην σημερινή παγκόσμια οικονομία, τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης των κοινωνικών δικτύων για αύξηση πωλήσεων και κερδών και πώς να αναπτύξει τη νοοτροπία της επιτυχίας στις επιχειρήσεις του.

Η Παυλίνα Παπαλουκά, ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και προσωπικού branding παρουσίασε τρόπους για να κτίσει κάποιος, ένα δυνατό προσωπικό brand.

Η εκδήλωση προσέφερε επίσης στους συμμετέχοντες μια εξαιρετική ευκαιρία δικτύωσης με άλλους επιχειρηματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στρατηγικός Συνεργάτης της εκδήλωσης ήταν η CYTA, Χορηγός Επικοινωνίας το Sigmalive.com και Χορηγός Φιλοξενίας το St. Raphael Resort.