Entrepreneur Bootcamp Cyprus

Entrepreneur Bootcamp Cyprus με τη στρατηγική συνεργασία της Cyta

Οι πιο ισχυροί τρόποι για να δημιουργήσετε μια επικερδή επιχείρηση

26 & 27 Νοεμβρίου, Ξενοδοχείο St. Raphael, Λεμεσός

H Cyta, μέσω του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών της, είναι στρατηγικός συνεργάτης στη διοργάνωση του διήμερου συνεδρίου «Εntrepreneur Bootcamp 2016». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο St. Raphael, στη Λεμεσό στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 και στόχο έχει να φέρει κοντά Επιχειρηματίες και να τους εισαγάγει σε νέες στρατηγικές που να είναι εφαρμόσιμες στη σημερινή οικονομία για την επέκταση των επιχειρήσεων τους, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής John Lee, διευθύνων σύμβουλος των «Wealth Dragons» και ένας από τους  πιο δυναμικούς νέους επιχειρηματίες και επενδυτές, του Ηνωμένου Βασιλείου, συγγραφέας του best seller «The Wealth Dragon Way» και εξειδικευμένος σύμβουλος επιχειρήσεων θα είναι  και ο κύριος ομιλητής. Η Παυλίνα Παπαλουκά, ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και προσωπικού branding θα είναι επίσης ομιλήτρια στο διήμερο συνέδριο.

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση, το Entrepreneur Bootcamp 2016, θα  δώσει τα απαραίτητα εργαλεία και  στρατηγικές για το πως θα μετατρέψουν την ιδέα τους σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Για όσους ήδη  έχουν τη δική τους επιχείρηση, το σεμινάριο αυτό θα σαςτους εφοδιάσει με τα κατάλληλα μέσα για να αυξήσουν τους πελάτες, τις πωλήσεις και τα κέρδη  τους και να πάρουν  την επιχείρησή τους στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες στο Entrepreneur Bootcamp,  θα είναι σε θέση να γνωρίζουν:

 • Πως να δημιουργήσουν ένα επικερδές Επιχειρηματικό μοντέλο
 • Πως να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση
 • Πως να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αύξηση πωλήσεων
 • Πως να δημιουργήσουν ένα ισχυρό προσωπικό brand στον τομέα τους
 • Πως να χρησιμοποιήσουν το personal branding για προσέλκυση νέων πελατών
 • Πως να ξεκινήσουν μια επιχείρηση από το μηδέν.
 • Πως να αυξήσουν την επικερδότητα της επιχείρησης τους
 • Πως να αλλάξουν νοοτροπία για την επιτυχία στις επιχειρήσεις με ψηλές αποδόσεις και την δημιουργία επιθυμητής επιτυχίας.
 • Πως να δημιουγήσουν πλάνο για επιτυχία
 • Πως να αντιμετωπίσεις τον φόβο για πιθανόν αποτυχία
 • Πως να μιλούν μπροστά σε κοινό για την επιχείρηση τους
 • Πως να εφαρμόζουν στρατηγικές Social Media  και  Online Marketing για την προσέλκυση μιας σταθερής πελατείας και καλής ποιότητας πελατών

Η εκδήλωση είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για δικτύωση μεταξύ των επιχειρηματιών που θα την παρακολουθήσουν.

Στρατηγικός Συνεργάτης: CYTA, Χορηγός Επικοινωνίας: Sigmalive.com
Φιλοξενεία - Χορηγός: St. Raphael Resort, Limassol.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφτείτε το: http://www.entrepreneur2016.eu/ 
Τηλέφωνο Εκδήλωσης: 70008087

Βιογραφικά Ομιλητών:

Κύριος Ομιλητής: John Lee

CEO ‘The Wealth Dragons’, Διεθνούς Φήμης Ομιλητής, Συγγραφέας του Best Seller ‘The Wealth Dragons’

John Lee είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής των Wealth Dragons, Best Selling Συγγραφέας του βιβλίου «The Wealth Dragon Way» και διεθνούς φήμης ομιλητής, που έχει μοιραστεί τη σκηνή με άτομα όπως ο Sr Richard Branson, ο Bill Clinton και πολλούς άλλους. Ο John Lee  άρχισε να επενδύει σε ακίνητα στα 20 του. 
Μέχρι τα 27 έτη ηλικίας του, είχε επιτύχει το στόχο του να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Οι εμπειρίες του τον ενέπνευσαν να μοιραστεί τις γνώσεις του με τους άλλους και άρχισε να παρουσιάζει σεμινάρια σχετικά επενδύσεις σε ακίνητα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην συνέχεια απέκτησε διεθνή φήμη ως ομιλητής και έχει μοιραστεί την σκηνή με τον BillClinton, τον Richard Branson, τον AlanSugar,  τον Jack Welch (πρώην διευθύνων σύμβουλο της GE) και την Randa Zuckerberg.

Στη σκηνή διδάσκει τα συστήματα που βοηθούν τους ανθρώπους να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις και επιτυχείς επενδύσεις. Ο John εκπαιδεύει επίσης τους ανθρώπους  να γίνουν παγκοσμίου φήμης και κύρους ομιλητές. Έχει βοηθήσει αρκετούς από τους μαθητές του να δημιουργήσουν διεθνώς επιτυχημένες επιχειρήσεις και να έχουν διεθνή αναγνώριση.

Για τον John Lee, η επιτυχία ήλθε μετά από ένα ταπεινό ξεκίνημα στην ζωή. Γεννήθηκε στην Αγγλία από Κινέζους γονείς οι οποίοι είχαν ένα εστιατόριο takeaway με κινέζικα στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας. Όλα τα επιτεύγματα του ήρθαν ως αποτέλεσμα ατέλειωτων ωρών σκληρής δουλειάς και επιμονής. Έχει αφιερώσει την ζωή του στο να δείχνει στους άλλους πως να έχουν την ευκαιρία να πράξουν και αυτοί το ίδιο και να εμπνέει τους μαθητές του  να επιτύχουν, το είδος της επιτυχίας, που πίστευαν ότι μπορούσαν να έχουν, μόνο, στα όνειρα τους.

Συνέντευξη με John Lee (Wealth Dragons):
https://www.youtube.com/watch?v=uEBdXUKstow

Ομιλήτρια: Παυλίνα Παπαλουκά:

Ιδιοκτήτρια AwakenSpace Education. Ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρήσεων και branding.

Η Παυλίνα Παπαλουκά είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας AwakenSpace Education, διοργανώτρια σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με διεθνούς φήμης ομιλητές στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας, σύμβουλος προσωπικού branding και προσωπικής ανάπτυξης και ομιλήτρια.

Ειδικεύεται στο να βοηθά τα άτομα να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους, ξεπεράσουν τα όρια τους, να έχουν ξεκάθαρους  στόχους και όραμα, να κτίσουν επικερδείς επιχειρήσεις και ισχυρά brands και να δημιουργήσουν τον ιδανικό τρόπο ζωής, τον πλούτο και την επιτυχία που επιθυμούν, μέσω σεμιναρίων και online  εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συμβουλευτικής και προσωπικής καθοδήγησης.

Έχει μοιραστεί την σκηνή και συνεργάστηκε σε ζωντανές εκδηλώσεις με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές ειδικούς σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων του, Dr John Demartini, Bob Proctor, John Lee of Wealth Dragons και άλλους.

Πριν να αρχίσει την δικής της εταιρία σεμιναρίων και εκπαίδευσης AwakenSpace Education, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, διατηρούσε δικό της Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και δίδασκε Δημόσιες Σχέσεις και ΜΜΕ σε μαθητές Πανεπιστημίου.