Cyprus Startup Manifesto

Cyprus Startup Manifesto

Τα Startups, τις καινοτόμες εταιρείες και το οικοσύστημα καινοτομίας της Κύπρου, στηρίζει, εγκρίνει και επιδοκιμάζει το Ευρωπαϊκό Startup Manifesto (προκήρυξη). «Μια προκήρυξη για επιχειρηματικότητα και καινοτομία για ενδυνάμωση της ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση», μια πρωτοβουλία του Startup Europe.

To όραμα του Startup Cyprus
« Προωθούμε την ατομική δημιουργικότητα, καινοτομία και επιμονή για να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για την Κύπρο. Πιστεύουμε στη δημιουργική και ανατρεπτική δύναμη των startups και της καινοτομίας. Χαρτογραφούμε το μονοπάτι μας για οικονομική ευημερία. O τρόπος για να φτάσουμε εκεί είναι με τη μετάδοση της επιχειρηματικότητας και των startups.
Πιστεύουμε στη δύναμη της κυπριακής startup κοινότητας.
Είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε, να βοηθήσουμε, να ενδυναμώσουμε, να ενισχύσουμε, να συνδέσουμε. Το πάθος, ο ενθουσιασμός και η επιμονή μας κορυφώνονται από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του οικοσυστήματός μας τα τελευταία χρόνια τα οποία βάζουν την Κύπρο σταθερά στον παγκόσμιο startup χάρτη και εμπεδώνουν την startup νοοτροπία και τον επιχειρηματικό τρόπο σκέψης.
Η συνεργασία, η δέσμευση και οι ενέργειες της πολύ δυναμικής μας κοινότητας είναι το πάθος μας εν δράσει που κάνει νόημα και φέρνει θετική αλλαγή. Το παρελθόν μας είναι το μέλλον μας. Είμαστε ενωμένοι και αφοσιωμένοι στην υλοποίηση του οράματός μας. Εμείς, η startup κοινότητα της Κύπρου, είμαστε εδώ για να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν.»