Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Επικοινωνία/CRM

Βελτίωσε την επιχείρηση σου γρήγορα και χωρίς αρχικό κόστος
Hosted Exchange

Hosted Exchange

Η υπηρεσία Hosted Exchange από τη Cyta προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου εργαλεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας και συνεργασίας τα οποία βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας, συνεργασίας και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος της εταιρείας σου.

Cisco WebEx

Cisco WebEx

Το Cisco WebEx από τη Cyta και τη Logicom Solutions (powered by Cisco WebEx technology) σου επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να μοιράζεσαι ιδέες και πληροφορίες με οποιονδήποτε από οπουδήποτε.

CRM.COM

CRM.COM

Η λύση της CRM.COM είναι σχεδιασμένη για να αυτοματοποιήσει όλο το εύρος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, όπως υποψήφιους πελάτες, παρακολούθησης παραγγελίας, διαχείρισης προωθητικών ενεργειών ή υποστήριξης κέντρου εξυπηρέτησης.

Mobile Applications

Fax-on-Email

Με την υπηρεσία Fax-on-Email, στέλλεις και λαμβάνεις τηλεομοιοτυπικά μηνύματα (φαξ) από το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο χωρίς συσκευή φαξ.

Mobile Applications

Mobile Applications

H CYTA, σε συνεργασία με τη FOCUS-ON GROUP, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, διαθέσιμο σε λειτουργικά i OS και Android για App Store και Google Play

Feedback