Προπαράγγειλέ τα και πάρε αποθηκευτικό χώρο εντελώς δωρεάν

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

Όροι & προϋποθέσεις:

  1. Πελάτης που κάνει προ-παραγγελία και Trade In τη μεταχειρισμένη του συσκευή και θα αγοράσει τηλέφωνο της σειράς Galaxy S23, θα επωφεληθεί επιπρόσθετης έκπτωσης €100 (με ΦΠΑ) στην αγορά του νέου του τηλεφώνου. Η έκπτωση ισχύει για πώληση με πρόγραμμα συμβολαίου μόνο.
  2. Πελάτης που θα κάνει προ-παραγγελία εντός της διάρκειας των προ-παραγγελιών (02/02/2023 – 16/02/2023) για κινητό της σειράς Galaxy S23 θα πάρει συσκευή με την αμέσως επόμενη πιο ψηλή χωρητικότητα, χωρίς επιπλέον χρέωση.
  3. Ισχύουν οι υφιστάμενοι όροι και προϋποθέσεις για Trade In.
  4. Τα Galaxy S23 θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από 2 Φεβρουαρίου μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
  5. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν Trade In περισσότερες από μία μεταχειρισμένες συσκευές και να συνδυάσουν τα κουπόνια για αγορά ΜΙΑΣ συσκευής της σειράς Galaxy S23, αλλά μια φορά θα επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης των €100.
  6. Η πώληση των τηλεφώνων Galaxy S23 θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2023. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
  7. Οι πελάτες θα ειδοποιούνται τηλεφωνικώς από τη Cyta και αν ενδιαφέρονται ακόμα για αγορά της συσκευής, να επιλέξουν το κατάστημα από το οποίο θα αγοράσουν τη συσκευή και να κάνουν το trade in της μεταχειρισμένης συσκευής (αν υπάρχει).
  8. Η προσφορά ισχύει μόνο για πελάτες που θα κάνουν προ-παραγγελία εντός της περιόδου προ-παραγγελίας.