BRANDING - ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εκδηλώσεις «Πώς να αναπτύξετε την επιχείρηση σας μέσω branding & ενδοεπιχειρηματικότητας»

ΜΕ ΤΗΝ κ. ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ & TO ΚΕΝΤΡΟ KAINOTOMIΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ CYTA

Η Cyta, μέσω του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών της, ήταν στρατηγικός συνεργάτης σε δύο εκδηλώσεις με θέμα «Πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω branding και ενδοεπιχειρηματικότητα».

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις  26 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο St Raphael στη Λεμεσό, ενώ η δεύτερη στις 2 Νοεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία μεταξύ των ωρών 7.00 – 9.00 το βράδυ. Και οι δύο εκδηλώσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Τις εκδηλώσεις παρουσίασε η κυρία Παυλίνα Παπαλουκά σε συνεργασία με το Κέντρο  Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών. Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν να εμπνεύσουν  Επιχειρηματίες, Διευθυντές και οποιοδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει δική του Επιχείρηση να χρησιμοποιήσουν  το Branding και την Ενδοεπιχειρηματικότητα (επιχειρηματικότητα μέσα στην ίδια την επιχείρηση) για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Με το πέρας των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες στο  «Πως να αναπτύξετε την Επιχείρηση σας, Μέσω Branding και Ενδοεπιχειρηματικότητας» έμαθαν:

  1. Ποιοι είναι οι κυριότεροι τρόποι για να κτίσουν το brand της επιχείρησής τους το 2016 και να αυξήσουν την προβολή και τις πωλήσεις τους.
  2. Πως να χρησιμοποιήσουν τα κοινωνικά δίκτυα και το μάρκετινγκ μέσω ίντερνετ για να προωθήσουν το brand τους.
  3. Πως να χρησιμοποιήσουν την Ενδοεπιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη της Επιχείρησης τους, ακούγοντας το παράδειγμα της Cyta που πρώτη στην Κύπρο έχει εφαρμόσει τέτοιο πρόγραμμα για το προσωπικό της.

Είχαν επίσης την ευκαιρία για μεταξύ τους δικτύωση.

Και οι δύο εκδηλώσεις έγιναν στα πλαίσια της διοργάνωσης του διήμερου συνεδρίου με τίτλο “Entrepreneur Bootcamp 2016” το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.entrepreneur2016.eu/.

Συνεργάτες Εκδήλωσης: Στρατηγικός Επενδυτής:CYTA και Χορηγός  Επικοινωνίας: sigmalive.comΧορηγός Φιλοξενίας: StRaphaelResort.

Ομιλητές:

Παυλίνα Παπαλουκά

Ιδιοκτήτρια AwakenSpace Education. Ομιλήτρια και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, επιχειρήσεων και branding.

Η Παυλίνα Παπαλουκά είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας AwakenSpace Education, διοργανώτρια σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με διεθνούς φήμης ομιλητές στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας,  σύμβουλος προσωπικού branding και προσωπικής ανάπτυξης και ομιλήτρια.

Ειδικεύεται στο να βοηθά τα άτομα να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους, ξεπεράσουν τα όρια τους, να έχουν ξεκάθαρους  στόχους και όραμα, να κτίσουν επικερδείς επιχειρήσεις και ισχυρά brands και να δημιουργήσουν τον ιδανικό τρόπο ζωής, τον πλούτο και την επιτυχία που επιθυμούν, μέσω σεμιναρίων και online  εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συμβουλευτικής και προσωπικής καθοδήγησης.

Έχει μοιραστεί την σκηνή και συνεργάστηκε σε ζωντανές εκδηλώσεις με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές ειδικούς σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, συμπεριλαμβανομένων του, Dr John Demartini, Bob Proctor, John Lee of Wealth Dragons και άλλους.

Πριν να αρχίσει την δικής της εταιρία σεμιναρίων και εκπαίδευσης AwakenSpace Education, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε θέσεις Δημοσίων Σχέσεων, διατηρούσε δικό της Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και δίδασκε Δημόσιες Σχέσεις και ΜΜΕ σε μαθητές Πανεπιστημίου.

Περισσότερα για την Παυλίνα Παπαλουκά:
Ιστοσελίδα: http://www.pavlinapapalouka.com
FacebookPage: https://www.facebook.com/pavlinapapaloukapage
Youtube: www.youtube.com/pavlinavideoblog

Χρίστος Χρίστου
Επικεφαλής του Κέντρου Καινοτομίας & Ανάπτυξης Ιδεών, της Cyta
Ο κ. Χρίστος Χρίστου, είναι Επικεφαλής του Κέντρου Καινοτομίας & Ανάπτυξης Ιδεών, της Cyta, που ως ο κατ’ εξοχή τηλεπικοινωνιακός οργανισμός στην Κύπρο, παρέχει ολοκληρωμένη ηλεκτρονική επικοινωνία (σταθερή και κινητή τηλεφωνία, διαδίκτυο και διαδραστική τηλεόραση).

Όραμα του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών είναι να καταστήσει τη Cyta πρωταγωνιστή της Καινοτομίας στην Κύπρο και να συμβάλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος Καινοτομίας, όπου μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, επιχειρηματικούς αγγέλους, πανεπιστήμια, καθώς και με την ανάπτυξη προγράμματος ενδοεπιχειρηματικότητας στον οργανισμό, θα καταφέρει να μετατρέπει ιδέες σε νεοφυείς εταιρείες (start-ups), τροφοδοτώντας το αναπτυξιακό μέλλον τόσο του Οργανισμού, όσο και του τόπου.

Στη Cyta, έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ως επικεφαλής των εμπορικών τμημάτων της Cytanet, της Cytavision, και της Προϊοντικής Επικοινωνίας της Cyta, υπεύθυνος για  τη στρατηγική επικοινωνίας και για όλες τις προϊοντικές εκστρατείες των υπηρεσιών της Cytamobile Vodafone, Cytavision, Cytanet.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού πτυχίου στο Μάρκετινγκ, κάτοχος πτυχίου BSc στο Μάρκετινγκ και στη Διεύθυνση Προσωπικού και κάτοχος του διπλώματος Chartered Institute of Marketing.