Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

BlackBerry from Vodafone

Το BlackBerry® from Vodafone θα αλλάξει τον τρόπο που εργάζεσαι κάνοντας σε πιο παραγωγικό παρέχοντας σου τη δυνατότητα να βρίσκεσαι συνεχώς σε επαφή ακόμα και όταν βρίσκεσαι μακριά από το γραφείο σου.

Μπορείς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου αποτελεσματικότερα έχοντας πλήρη έλεγχο, άμεση ενημέρωση και ανταπόκριση σε σημαντικά μηνύματα ή ανάγκες της επιχείρησής σου όταν βρίσκεσαι σε κίνηση ή ταξιδεύεις στο εξωτερικό.

Το BlackBerry from Vodafone είναι διαθέσιμο για μικρές Επιχειρήσεις και Ιδιώτες (BlackBerry Internet Service) και για μεγάλες Επιχειρήσεις που διαθέτουν το δικό τους server (BlackBerry Enterprise Service) ως ακολούθως:

 • Γενικά
   
 • BlackBerry Internet
  Service
 • BlackBerry Enterprise
  Service
 • BlackBerry 10
   

Email… σε πραγματικό χρόνο
Τώρα τα email σου προωθούνται αυτόματα στη BlackBerry συσκευή σου. Έτσι μπορείς να είσαι πάντα σε επαφή με τους συνεργάτες σου, άμεσα χωρίς καμιά διαδικασία.

Διαβάσε, στείλε και λάβε email ενώ βρίσκεσαι σε κίνηση.

Συνημμένα αρχεία
Διάβασε και προώθησε σημαντικά συνημμένα αρχεία στις δημοφιλέστερες μορφές κειμένου όπως Microsoft Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, PDF, ASCII και εικόνας όπως JPEG, GIF, BMP, TIFF και PNG.

Internet
Σέρφαρε στο internet, διάβασε τις ειδήσεις, έλεγξε τις τιμές των μετοχών και κατέβασε αρχεία ενώ βρίσκεσαι σε κίνηση.

Κινητό τηλέφωνο και Vodafone live!
Χρησιμοποίησε τη συσκευή BlackBerry® from Vodafone και ως τηλέφωνο. Ακόμα, στείλε και λάβε μηνύματα SMS και MMS.

Η υπηρεσία BlackBerry® from Vodafone σου δίνει επιπρόσθετα πρόσβαση και στο Vodafone live! για συνεχή ενημέρωση, για τα τελευταία νέα της επικαιρότητας και του αθλητισμού και για ατελείωτη διασκέδαση...

Ημερολόγιο, Ατζέντα, Επαφές
Θυμήσου σημαντικά ραντεβού από το ημερολόγιο σου, κατάγραψε εργασίες που χρειάζεται να γίνουν, αποθήκευσε διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνων και email.

Όλα σε μία συσκευή… όπου κι' αν βρίσκεσαι!
Όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, η υπηρεσία BlackBerry® from Vodafone σου παρέχει τη δυνατότητα χρήσης:

Απόλυτη ασφάλεια
H Cytamobile - Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία BlackBerry®from Vodafone, η οποία έχει σχεδιαστεί από τη Vodafone και τη BlackBerry, χρησιμοποιώντας τα αυστηρότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφαλείας παγκοσμίως.

Όροι και Προϋποθέσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Blackberry Internet Service για μικρές Επιχειρήσεις και Ιδιώτες

Αν χρειάζεσαι άμεση πρόσβαση σε Internet based email accounts για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, κάθε στιγμή, η λύση BlackBerry® Internet Serviceκαλύπτει τέλεια τις ανάγκες σου, παρέχοντας σου:

 • Τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι μέχρι και δέκα (10) υποστηριζόμενους εταιρικούς ή προσωπικούς λογαριασμούς email τύπου POP 3 ή IMAP όπως cytanet, gmail, yahoo! κτλ.
  Ακόμα, η Cytamobile - Vodafone σου παρέχει ένα (1) επιπρόσθετο λογαριασμό της μορφής user@cytamobile-vodafone.blackberry.com στον οποίο έχεις πρόσβαση μόνο από τη συσκευή σου.
 • Συγχρονισμό μεταξύ της BlackBerry συσκευής και του υπολογιστή σου για το ημερολόγιο, τις εργασίες και τις επαφές σου με τη χρήση του BlackBerry desk top manager.

Για τη λύση BlackBerry® Internet Service απαιτείται μία ισχύουσα σύνδεση με ένα από τα Προγράμματα Συμβολαίου Cytamobile-Vodafone, MakeYourOwn, Classic ή RED και μία συσκευή BlackBerry.

Περιγραφή Περίοδος χρέωσης Τέλη
Συνδρομή BlackBerry® Internet Service™ Μηνιαία €8,28    παραγγελία

Σημειώσεις:
1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Η μηνιαία συνδρομή των πακέτων Mobile Internet χρεώνεται επιπλέον της συνδρομής του BlackBerry® Internet Service™.
3. Για περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις Mobile Internet στην Κύπρο και στο Εξωτερικό κάνε κλικ εδώ.
4. Δεν απαιτείται συνδρομή BlackBerry® Internet Service™ για συσκευές με λογισμικό BlackBerry10.

Blackberry Enterprise Service για μεγάλες Επιχειρήσεις

Αν χρειάζεσαι σύνδεση με τον email server της επιχείρησης σου για να έχεις άμεση πρόσβαση στο εταιρικό σου email και εφαρμογές, κάθε στιγμή, με απόλυτη ασφάλεια, η λύση BlackBerry® Enterprise Service καλύπτει τέλεια τις ανάγκες σου!

Η υπηρεσία σου παρέχει:

 • Τη δυνατότητα να λαμβάνεις και να στέλνεις μηνύματα από το εταιρικό σου email.
 • Αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ της συσκευής BlackBerry και του υπολογιστή σου στο γραφείο, για το ημερολόγιο, τις εργασίες και τις επαφές σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λύση BlackBerry® Enterprise Service είναι η υποδομή εταιρικού email server (Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino ή Novell Groupwise) και η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού στο εταιρικό δίκτυο. Επιπλέον, απαιτείται μία ισχύουσα σύνδεση με ένα από τα Προγράμματα Συμβολαίου Cytamobile-Vodafone, MakeYourOwn, Classic ή RED μία συσκευή BlackBerry.

Περιγραφή Αριθμός
Χρηστών BES
Ποσοστό
Έκπτωσης
Τέλος μετά την
έκπτωση (με ΦΠΑ)
Μηνιαία Συνδρομή
BlackBerry® Enterprise Service
0-5 χρήστες 0% €9,70
6 χρήστες και άνω 14% €8,34
Λογισμικό και Άδειες Χρήσης Περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις από τον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο.

Σημειώσεις:
1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Η μηνιαία συνδρομή των πακέτων Mobile Internet χρεώνεται επιπλέον της συνδρομής του BlackBerry® Enterprise Service™.
3. Για περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις Mobile Internet στην Κύπρο και στο Εξωτερικό κάνε κλικ εδώ.
4. Οι άδειες για λογισμικό BES5 δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παροχή υπηρεσίας σε συσκευές με λογισμικό ΒΒ10.

BlackBerry 10

Το BlackBerry 10 είναι μια πρωτοποριακή λύση από την BlackBerry σχεδιασμένη για ικανοποίηση των αναγκών σου ενόσω βρίσκεσαι σε κίνηση. Οι διάφορες εφαρμογές μπορούν να εργαστούν ταυτόχρονα έτσι ώστε να μπορείς να διεκπεραιώνεις διάφορες εργασίες στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Το BlackBerry 10 σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι συνδεδεμένος με το γραφείο σου ενώ επισκέπτεσαι τους πελάτες σου. Το BlackBerry 10 είναι μια έξυπνη λύση για ιδιωτική ή επιχειρηματική χρήση και συνδυάζει όλα όσα χρειάζεσαι από μια έξυπνη, τελευταίου τύπου συσκευή με:

 • Ασφαλή διακίνηση e-mail
 • Αυτόματο συγχρονισμό Ημερολογίου και Επαφών
 • Συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Χρήσιμες Εταιρικές Εφαρμογές
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών που εμπλουτίζεται συνεχώς

BlackBerry 10 Standard

Το BlackBerry 10 Standard προσφέρεται χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση ή μηνιαία συνδρομή. Απλά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τοποθετήσεις τη MicroSIM σου στην καινούρια BlackBerry 10 συσκευή. Το BlackBerry10 Standard αντικαθιστά το BlackBerry Internet Service (BIS) και πλέον, μπορείς να συγχρονίζεις τα e-mail, το ημερολόγιο και τις επαφές σου μέσω της τεχνολογίας ActiveSync. Μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις στη συσκευή οποιοδήποτε τύπο e-mail όπως: Gmail, Hotmail, Yahoo, AOL, IMAP, POP3, OWA και άλλα.

BlackBerry Enterprise 12 (BlackBerry 10 Advanced)

Το BlackBerry Enterprise Service 12 προϋποθέτει την εγκατάσταση του BlackBerry Enterprise Server 12 και προσφέρει την δυνατότητα διαχείρισης σχεδόν όλων των τύπων συσκευών κινητής επικοινωνίας της εταιρείας σου. Μπορείς να διαχειρίζεσαι BlackBerry 10 συσκευές και συσκευές BlackBerry με λογισμικό 7.1 ή παλαιότερο, καθώς επίσης συσκευές iOS, Windows Phone, Windows 10 και Android, μέσα από μια ενοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης. Το BlackBerry Enterprise Service 12 είναι σχεδιασμένο για να βοηθά στην προστασία των εταιρικών πληροφοριών, να κρατά τους εργαζόμενους συνεχώς συνδεδεμένους με τις πληροφορίες που χρειάζονται και να προσφέρει στους διαχειριστές πληροφορικής τα εργαλεία που τους βοηθούν να διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο πλήρης έλεγχος διαχείρισης των συσκευών BlackBerry 10 σε περιβάλλον BlackBerry Enterprise 12 προϋποθέτει συνδρομή της υπηρεσίας BlackBerry 10 Advanced και την αγορά ετήσιων αδειών για κάθε σύνδεση.

Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις/συνδρομές της υπηρεσίας BlackBerry Enterprise 12 επισκεφθείτε το σύνδεσμο http://us.blackberry.com/enterprise/products/bes12.html.

Σημειώσεις:
1. Η μηνιαία συνδρομή των πακέτων Mobile Internet χρεώνεται επιπλέον της συνδρομής του BlackBerry® 10 Advanced Service™.
2. Για περισσότερες πληροφορίες για τις χρεώσεις Mobile Internet στην Κύπρο και στο Εξωτερικό κάνε κλικ εδώ.

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.