Χαράλαμπος Αυγουστή

Χαράλαμπος Αυγουστή

Ο κ. Χαράλαμπος Αυγουστή γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1982. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στο «Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο» από το πανεπιστήμιο Northumbria University του Newcastle, Αγγλίας. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2010.

Το 2015 ίδρυσε τη Δικηγορική Εταιρεία Χ. ΑΥΓΟΥΣΤΗ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ Δ.Ε.Π.Ε., την οποία και διευθύνει ο ίδιος προσωπικά. Κύριοι τομείς ειδίκευσής του είναι το εμπορικό και εταιρικό δίκαιο, τα τραπεζικά θέματα, τα θέματα μετανάστευσης, καθώς και ο χειρισμός δικαστηριακών υποθέσεων.

Παράλληλα, από τον Νοέμβριο του 2016 είναι ανεξάρτητος Μη Εκτελεστικός Διευθυντής της Etalon Group PLC (ETLN). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Etalon είναι Δημόσια Εταιρεία, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Διατελεί μέλος του Κονοτικού Συμβουλίου Ερήμης από το 2011. Υπήρξε Μη Εκτελεστικός Διευθυντής της Περιφερειακής Συνεργατικής Πιστωτικής Κοινωνίας Λευκωσίας ΛΤΔ και τέλος είναι Μέλος του Συμβουλίου της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta) από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι και σήμερα.