Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Αγάπη στο 21

agapi-sto-21

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας κι όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζουμε, κρατάμε μόνο όσα μάθαμε και προχωράμε με αισιοδοξία προσμένοντας τα καλύτερα.

Φέτος λοιπόν, ξεκινώντας 21 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, τα καταστήματα Cyta Παγκύπρια γεμίζουν «καλάθια» με αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές. Βάλε το χέρι στο «καλάθι» και πάρε στην τύχη ένα αξεσουάρ με μόνο €1 κι εμείς στη Cyta, για κάθε δική σου αγορά θα στηρίξουμε το έργο του Ανιχνευτικού Προγράμματος Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης μας, ώστε κάθε παιδί να μπορεί να απολαμβάνει το δικαίωμα της επικοινωνίας.

Λίγα λόγια για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών

Το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών προσφέρεται από το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής. Στόχος του προγράμματος είναι ο έγκαιρος εντοπισμός νεογνών με συγγενή βαρηκοΐα, δηλαδή βαρηκοΐα που υπάρχει στη γέννηση. Η έγκαιρη διάγνωση είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την έγκαιρη παρέμβαση και στήριξη, ώστε τα νεογνά με βαρηκοΐα να μπορέσουν να αναπτύξουν το λόγο και δυνατότητες επικοινωνίας, όμοιες με τα νεογνά με φυσιολογική ακοή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών και το έργο του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής μπορείτε να βρείτε στο: http://www.cpp.org.cy/akoiscreen-art.asp.